Hej, vem är du?

2008-10-30 kl. 10:41:51

Gud ibland förstår jag mig inte på folk. Hur i hela fridens namn kan han falla för mig? (Fast jag har hört att jag har snygga bröst, men de har han ju inte sett, så det kan ju inte vara det). Jag menar, vet han inte hur jag är? Nej det gör han ju inte med tanke på att han träffat mig 2 gånger. Fast han verkar ju tydligen inte vara sur iaf tror jag. Och det är ju bra antar jag. Men kära hjärtanes. Jaja, jag är glad om han inte hatar mig som en viss annan söt liten person gör. Den stackars saten. Det är värre att såra andra än att själv bli sårad. Usch. Jag vill inte att han ska vara ledsen, men jag menar.. Jaja, så länge han inte hatar mig är väl allt bra antar jag. Skål och välkommen tillbaka till livet.

What you've got is just not enough

2008-10-28 kl. 11:56:49

Regnet öser ner utanför fönstret och jag vill verkligen inte gå ut.  Kinai är bedårande söt ibland, som just nu, när han ligger med bakbenen i hans säng och resten på golvet. Han har verkligen svårt för att ligga still den hunden. Snart lär jag gå ut med honom, så jag hoppas att det slutar regna.
   I eftermiddag bär det av hem till mormor hoppas jag, ska ringa henne snart och höra så att det går bra. Skulle ju egentligen åkt hem igår, men jag orkade inte, så jag stannar ett tag till. Får se hur länge det blir. Saknar ju alla där hemma. Och jag skulle verkligen behöva prata med Per just nu, men han är ju borta i ett lite soligare land. BAJS. Jag orkar inte med all sånhär skit igen. Det suger!
   I vilket fall som helst har jag iaf varit duktig idag och sökt lite jobb, reggat mig på de norska hemsidorna Jocke tjatat på mig om (eller bara 2, för den sista funkade inte). Klockan är inte en 12 än så jag är lite stolt. Dock har jag ingen aning om vad jag ska göra nu. Jo, se på Ugly Betty. Sweet!


Jag vet ingenting

Everybody knows your name but they don't know who you are

2008-10-27 kl. 13:16:09

Jag har haft fullt upp hela tiden, jag är trött och jag vill bara sova. I torsdags lekte jag med Joakim, det gick inte så bra, jag var riktigt pissed off på honom tillslut. Sen träffade jag Celia, det var däremot riktigt mysigt! Efter det drog jag hem till mormor och sov, så blev hon lite glad. I fredags var Sofia och jag på After-work, gott med öl och full kl 18. Sofia med, så hon drog hem vid halv nio, efter att vi vart på Donken. Så kom Emil in till stan.. Sprang vi runt där ett tag, jag var lite trött eller allmänt depp sådär som jag brukar bli när saker händer. Så jag åkte också hem tidigt.

Hundkurs ute i Tullinge blev det på lördagen, trevligt att han lär sig saker det lilla monstret. Sen åkte vi hem och lagade tacos, och efter att vi ätit det åkte jag hem till Frida och Jonas i Bredäng. Där bjöds det på lasange, vin och äppelpaj, och såklart kaffe. Sen spelade vi bowling på wii. Johan var förbi en sväng också, han är söt. Har skaffat sig flickvän, snart drar de till Afrika, och sen Norge. Cilla är gravid och Frida har skaffat fåglar.

IKEA igår, total lycka, jag älskar att köpa saker till mitt kommande hem. Inte för att det blev så mkt, bara 4 handdukar, men ändå. Jag fick ju en brödrost också. I studentpresent. 5 månader efter studenten.
På kvällen åkte jag in till stan och träffade Annie, först käk på Pizza Hut, sen bio, Patrik 1,5. Myspys! Annie och Robin åker till Vietnam 2 veckor i december, så då tänkte Malin och jag bo i deras lägenhet. Sweet!
Träffade en söt kille på pendeln hem sen, välbehövligt må jag säga!

Malin ringde idag, efter att Emil hört av sig till henne. Tydligen är jag typ deppig så stackarn blev orolig. Lite gulligt. Av Malin. Eller ja, av Emil också iofs. Men jag vet inte. Jag hatar sånt här!

Förkylning, hockeymatch och en söt mormor

2008-10-23 kl. 10:15:06

Anlände till Storstaden i måndags eftermiddag. Sofia kom och hämtade upp mig på stationen, lika söt som vanligt. Sen åkte vi hem till henne och fästmannen i Flemingsberg. Bara slappande på kvällen, men jag blev sjuk. BAJS.

Följande dag åkte jag med Sofia till jobbet ute på Karlaplan och så hittade jag Dust it. Happy Martina! Kanon om man vill ha lite volym i håret, och det gillar ju jag. Sen åt vi på Donken innan vi drog bort till Hovet, skulle se på AIK - Leksand. Leksand förlorade dock, men jag tror att det var tur för att AIKarna var helt tokiga. Och barnsliga. Herrejesus. Men men, de kommer ju från Sthlm, vad kan man förvänta sig?

Gårdagen spenderade jag tillsammans med mormor. Först drack vi kaffe (kopp 1) efter det bar det av till Vällingby där vi shoppade lite. Eller jag köpte inget, men mormor köpte ett par strumpor och två dunkar vin, hon ska ha främmande i helgen. Hem igen, kaffe (kopp 2) med kaka , asgod kaka, med nötter och mandelmassa och grejs. Jag hjälpte även min mormor lite med datorn, nu kan hon nästan mycket. Det är ju så att man bli alldeles stolt! Efter det tittade Cilla och Frida över en liten stund, kaffe igen (kopp 3), samt nyheterna om att Cilla är gravid, beräknas till 8 april, samma dag som Nikkan. Till middag blev det färsk pasta med skaldjurssås, hur gott som helst!
   Sedan drog jag in till stan för att träffa Emil. För första gången, men innan det hann jag äntligen växla tillbaka mina och Malins bulgariska pengar. Vi gick en sväng i stan, eller vi gick typ runt hela stan kändes det som, mina ben höll på att dö. Men det var ju trevligt iaf, och det är ju huvudsaken. Vi köpte även en julklapp till Sofia och Micke, ett sällskapsspel. Glada blev de, jag fick tom en kram!

Nu sitter jag i deras säng och äter frukost och pratar med hunden. Kan nästan andas idag, underbart. Snart kommer Yocke och vi ska se på film. Och gå ut med monstret. Och dricka kaffe kanske, vad vet jag.

Krigande grodorna

2008-10-19 kl. 17:25:11

Yes, såg på A cinderella story en gång till igårkväll. Söt som fan, men återigen lyckligt slut. Som bröllopet, såååå fint, mitt första. Vi var visserligen bara på cermonin i kyrkan men Sofie, shit hon var fin! och hon är så glad jämt! Verkligen härligt!


Jag har så svårt att skilja på drömmar och verklighet. Jag är aldrig säker på om det har hänt på riktigt eller om jag bara drömt det, som ngt Jenny sa i fredags, eller jag är inte säker på om hon sa det eller om jag drömt det. Och så fick jag en deja vú-upplevelse igen i morse. Men det händer ju ganska ofta, så inget nytt där heller. Ibland undrar jag hur världen hänger ihop egentligen. Intressant.

Det blev en liten sväng på A6 idag, hittade inget mer än godis och så köpte jag en VR. Jag vet, men något måste jag ju läsa på resan till Sthlm, eller nej, men jag vill. Jenny köpte Moore, den ska jag läsa senare, innan jag åker. Vi tog även en fika, jag drack kaffe (underbart, jag är nog beroende) och åt en pecanpaj, bjöd Jenny på en torr kanelbulle som hon inte åt upp.

Jag tycker inte om min böld i örat. Den skrämmer mig lite, när jag orkar bry mig iaf, men det gör jag ju inte alltför ofta. Så jag mår bra ändå.

Jönköping otra vez

2008-10-18 kl. 01:51:43

Mina tågresor går alltid så fort av någon anledning, jag tycker aldrig att de känns långa eller oändliga. Även om jag, som idag, har åkt i 8,5 h. Antar att jag är bra på att hålla mig sysselsatt. Det första som hänt när jag hoppat på tåget är att Vendela ringer och talar om för mig att jag glömt bort att säga hejdå till henne och Nickolina. Hoppsan, tur att jag har så bra koll jämt. Not. Linn ringde senare och försökte prata med mig, men min täckning var lite halvtaskig så det gick ju inte så himla bra. Tyvärr.

Jenny och Crocker kom och mötte mig på stationen. Underbart att se dem igen! Vi drog in till stan på en gång för att köpa en bröllopspresent till Sofie + man (har ingen aning om vad han heter.. än). De får ett par kanonfina champangeglas. Så nu är jag skyldig Jenny pengar. Men jag har ju pengar. Än så länge. Whatever, sen åkte vi hem.. Pratade, åt mat, och sedan bar det av till Dalvik, till Calle där vi såg Pulp Fiction. Nice movie! När den var slut sjöngs det lite och folk försökte lösa metallklurigheter (vet inte vad de heter).

Crocker har skaffat en awsome flickvän, som är från Dalarna! Jenny och Etech ska nog förlova sig snart and I'm the only one. But I feel perfectly fine today. That's rather nice.

It's fake

2008-10-18 kl. 01:40:59

Min bok, War trash, var "fictional"! Damnit vad dissapointed jag blev! Jag trodde att det var en biografi, att han hade vart med om allting han skrev om, men så var ju tydligen inte fallet. Just nu känner jag mig lite lurad.

Gamla minnen och en ny vas

2008-10-14 kl. 22:17:40

Kalle ringde igår, trevligt att prata med honom, han har så fin röst.. Eller dialekt kanske det heter. Sen ringde Malin också, alltid lika trevligt när hon gör det. Dessutom ringde jag till Annie och hon ska gå på 3 Doors Down med mig; Happiness! Kvällen tillbringade jag med Joakim, Marcus, Christoffer och The Incredible Hulk.

Idag har jag vart på kupolen med Matilda, vi fikade och så köpte jag en vas. Underbart fin, kär igen. Sen drog vi hem till hennes lägenhet och pratade om gamla goda tider, Etage och sånt kul. Och så pratade vi om att jag är bra på att säga olämpliga saker, det var ju inte lika kul, men sant. Jag ska skärpa mig dock, jobbar på det. Ibland.
Sen köpte vi kyckling och åt (med händerna) samtidigt som vi såg Linas kvällsbok. Inte lika bra som boken, med det är ju ingen film.
Senare på tågstationen träffade jag Tåg-Per, chockerande nog. Ganska trevligt, han lärde mig en massa saker om tåg som jag kommer ha glömt imorgon.

Serierna jag för tillfället är mer eller mindre besatt av

2008-10-13 kl. 16:32:32

Saras födelsedag

2008-10-12 kl. 10:13:31

När jag väl kommit hem från Uppsala drog jag direkt till Pelle (efter att ha köpt blommor till födelsedagsbarnet). Där satt Pelle (såklart), Sara och Reine och tittade på roliga saker på YouTube, Tjoho sa jag och öppnade första cidern. Sen drack jag upp resten och fick lite ont i magen av allt socker. Efter ett tag kom Tina hem och sedan åkte vi ut i skogen till Micke-bög (lovar att han kallas det). Underbar kille i vilket fall som helst, så satt vi där och typ snackade. Jag spillde ut en öl, men det är ju inte ovanligt. De var glada ändå, Pelle blev dock lite sur när jag sa att jag hade lämnat en halv öl, hans öl. Efter den mysstunden åkte vi in till Baren och Sara drog hem till Daniel, tråkigt!! Sen kom Joakim, Ivan och Amanda. Nice att se några man känner! Snackade lite med dom, sen skulle de dansa och då bangade jag lite lekte med de andra och så blev det lite fram och tillbaka. Pelle tyckte jag var tråkig, men jag orkade inte riktigt bry mig om hans åsikt. Dock undrar jag var Mats höll hus, han brukar ju vara med och svina, men icke.

Pratade med Kalle via sms, han verkade inte må bra, stackarn! Sen skulle jag hem och jag dissade Jocke och de andra fast de fått plats i bilen. Men det kom jag inte på förren efteråt och då orkade jag inte vända. Jag vet, evil gjort av mig. Men jag har en tendens till att vara det ibland. Sen somnade jag framför ett avsnitt av Life och vaknade hyfsat glad. Om man bortser från att jag är hungrig men inte vill äta. Bortsett från det är allt kalas. Det är fint väder ute så jag kanske går på promenad sen.

Och om Linn läser detta så vill jag bara säga att jag just nu sitter och diggar Sugarplum Fairys nya platta;D

Uppsala med två snyggingar

2008-10-12 kl. 09:58:43

Har äntligen varit i Uppsala med Vendela! Per mötte upp oss nästan precis efter att vi kommit, sen drog vi runt i nästan alla affärer vi såg. Hann med en vända på Donken också. Var så himla mysigt! Jag vill flytta härifrån till något nytt ställe och träffa lite nya människor. Jag köpte; 2 t-shirts, 1 tröja, ett par svarta jeans, foundation (som Vendela valde till mig för smink är inte det jag kan mest om.. vet inte vad jag kan mest om överhuvudtaget..), 1 halsduk, 1 par vantar, 1 par rosa örhängen.. Sen så var det nog inget mer tror jag. Vi tog en liten fika på ngt mysigt café, åt en jättebiskvi som inte var god. Dessutom stod det att den kostade 20 kr, men de tog 24, det var lite illa tyckte vi, men jag orkade inte bråka om 4 kr. Men ändå. Usch! Just det, vi fixade en julklapp till pappa (det gäller att vara ute i god tid!).

Efter rännandet på stan gick vi hem till Pers lägenhet, eller ja, det är egentligen ingen lägenhet utan ett rum i en korridor. Som han betalar 2600 för, tyckte jag var dyrt, men vad vet jag. Han vad nöjd och det är ju huvudsaken. Så vi satt där och slappade och lyssnade lite på I Are Droid, och helt plötsligt hade tiden sprungit iväg (+ att jag trodde att tåget gick 18.36, men det gick 18.26,, Ooops!) så vi var tvungna att springa genom hela Uppsala för att hinna med tåget. Vi hade ungefär en halv minut till godo när vi hoppat på första vagnen, sen gick vi genom hela tåget svettiga och fina till våra platser. Träffade lilla Lina H också, eller ja hon är väl inte så liten, men ändå. Hon var glad och trevlig. Sweet.

Happy Martina

2008-10-09 kl. 21:49:51

Min pappa har precis berättat för mig att Anders Lindström tyckte jag var en av de duktigaste i klassen. Då blev jag glad.

Och så var det återigen torsdag...

2008-10-09 kl. 12:53:47

Var en sväng med Malin i Borlänge igår, det var mkt trevligt. Köpte mig en kokbok, och inget onödigt. Blev lite stolt där! Efter det åkte vi hem till henne och såg på P.S. I love you, den sög. Verkligen, det var den sämsta filmen jag sett. Boken en av de bästa jag läst, ingenting stämde med boken och både jag och Malin satt och klagade i princip hela filmen igenom. Usch!

Efter lite mys med min lilla fru bar det av hem till Joakim för att se på Californication, bra serie, men jag kunde inte riktigt koncentrera mig. Pratade lite om hans bror och henne. Visste inte att det var seriöst. Stackars liten, jag som bara mobbar honom för det. Nu skäms jag.

De ringde mig från Bygatan 16 idag om jobb, men det blev dissat på en gång, de ville ha någon som jobbade fredag och lördag nätter (inte riktigt vad jag ville, då har jag hellre frukost kl 6). Dessutom är det lite svårt att ta sig hem från Leksand kl 1-2 på nätterna, tror inte riktigt att min kära far vill hämta mig jämt. Så nu måste jag väl ta tag i Norge på riktigt.

Jag hatar att det är mörkt kl 19!

2008-10-07 kl. 19:19:56

Började denna dagen med att ta en liten sväng på Tanden med Sara, riktigt mysigt. Dock kan det bli lite tokigt ibland, men det är ju alltid spännande! Sen så har jag väl mest slappat som vanligt, såg ett till avsnitt av Fringe, fast det var ingen text, så jag hade lite små problem med att förstå. Jobbigt när det inte är vanlig komedi-drama-engelska. Men man lär sig ju lite kan man ju hoppas på.

Fick ett sms av Sofia där hon berättade att hon och hennes Moster ska gå på 3 Doors Down, NICE! Ska ringa min syster också och höra om hon fortfarande ska med. Jag har bakat kanelbullar och de blev goda. Och så har jag sett på 27 dresses, usch. Lyckliga slut är inte riktigt vad jag vill ha just nu, man blir ju bara så deprimerad. Det suger!
Malin ringde! Trevligt att hon gör det lite då och då, det muntrar upp må jag säga! Ska åka till Borlänge med henne imorgon, och så blir det film på torsdag. Sweet!

Bara för att jag mår bra igen

2008-10-05 kl. 23:10:14

Tillbingat nästan hela kvällen med total ångest över att jag är singel och tja hata killar lite så där lagomt mkt. Men nu är det bra igen, nu har min lust kommit tillbaka och jag är glad. Jag vill inte dö. Tack Malin!

-Life is beautiful-

Slitage på Etage

2008-10-05 kl. 17:11:03

Utgång igår med Nina, Jocke, Stoffe + lite falubor. Trevligt, började med förfest hemma hos Micke, lite ölspel och sånt roligt. Sen drog typ hälften kl 10! vi andra satt kvar för vi tyckte att det var lite väl tidigt att dra till Etage. Sedan gick vi väl dit och dansade lite och sånt som man brukar göra när man är ute. Hånglade med samma kille (raggaren Rasmus) hela kvällen, det tycker jag var väldigt duktigt av mig faktiskt. Och bra var han, som satan. Men som sagt inte så.. Stabil. Menmen, man ska inte klaga. Natten tillbringade vi hemma hos Micke, Jocke drog dock hem till Malin eftersom att MIcke och Nina hade minor problem med att vara tysta och sova.

Idag har vi vart en sväng på Lager 157 och jag har köpt mig en vit mössa. Sedan drog vi hem till Jocke och letade lite Norge-jobb, eller han och Markus letade, jag och Stoffe tittade på mest.
Efter det så GICK jag hem. Väldigt duktigt må jag säga. Inte ofta det händer, men det var ju sol så det var himla mysigt.

Imorgon blir det till att städa hela huset så att det blir fint, kommer en mäklare eller något och tar kort på det imorgon em. Jippi säger jag, fast nu är det så tomt och rent att man knappt känner igen sig. Men fan vad roligt att flytta!

How'd I turn my shirt inside out?

2008-10-04 kl. 11:36:08

Jag fick äntligen träffa Per igår! Då var jag glad, alldeles för länge sedan sist, men Gud vad människan har kommit på bra saker. Det är ju nästan så att han är vuxen. I alla fall så försökte han lära mig en recce-dans till Just Dance, och ja, det var ju sannerligen roande. Försökte få med honom ut ikväll också, det tyckte jag kunde vara kul, och väldigt välbehövligt. Så vi får väl se hur det blir med det, han skulle höra av sig. Det skulle Joakim också. Och Sofia, pratade med henne igår och frågade om jag kunde typ bo där när jag är i sthlm, det gick tydligen bra. Så jag hoppas inte att de har ändrat sig nu, då blir jag lite smått deprimerad.

Lite fredagsskoj

2008-10-03 kl. 15:36:30



Det är en ny sorts kondom på väg ut på marknaden,
den ska heta Extra sensetive, den ligger kvar och
gullar med tjejen efter samlaget då killen har dragit.

Tuttar och starka känslor

2008-10-03 kl. 15:25:59

Igårkväll lekte jag med Joakim.. Och vi pratade lite om ehmn, ja... haha så nu har han fått för sig att jag har starka känslor för honom. Hum, det kan ju bli intressant. Själv tror jag att jag blev så pissed off för att jag alltid vill ha det jag inte kan få. Men å andra sidan, vad vet jag, det är ju bara mig det handlar om.

Sedan drog jag hem till Lars en sväng, han och Jonas satt och glodde på galna cyklister. Jonas började samma stund som jag kom in genom dörren att tjata om att jag skulle visa tuttarna. Jag tror han är lite obsessed. Fast det är ju bara för att jag aldrig gör det, men roligt är det!

Idag har jag inte gjort någonting, eller jo, lekt lite med min blogg. Den är jag lite obsessed with. Haha. Linn mådde inte bra och orkade inte träffa mig, men nästa vecka så! Gå ut med Malin och Fiia orkar jag inte heller, lär ju gå ut imorgon och vara trevlig. En dag räcker väl.

Nu håller jag på att ladda ner första avsnittet av Gossip Girl, för att se om det är bra. Verkar ju inte, ja, töntigt. Men det kan ju vara roligt! Har även sett Chuck S02E01, så jag är GLAD!

Bara allmänt j*vla opepp

2008-10-02 kl. 14:08:33

Idag vaknade jag tidigt (kl. 9), och efter frukosten var jag en duktig flicka och gick på en liten promenad. Sedan lekte jag lite med min blogg och jag har även fått ett sms från Klintberg, överraskande. Det har jag aldrig fått förut, eller jo, när vi pratar om skjuts och sånt. Men dethär var bara trevligt. Jag är även riktigt stolt över att jag har läst mer än 200 sidor i min lilla bok War trash, känner nu att jag närmar mig slutet, förut kändes den bara oändlig.

Något tråkigt som har hänt är dock att jag sa till Malin att jag förmodligen inte kunde följa med imorron, (Linn och opeppheten) så nu är hon typ lack på mig. Men vad jag vet så har hon ju Fiia iaf. Tror i övrigt inte att jag hade vart så väldigt roligt sällskap ändå, är inte spec sugen på att dricka och vara trevligt mot nya människor. Vet inte ens om jag pallar att följa med på lördag, fast då är det ju inga nya människor. Men det är en hel utekväll och jag vet inte om jag orkar lägga en massa pengar på det. Aja, vi får väl se hur det blir. Nu ska jag se Dharma&Greg.

En söt Matilda och ytterligare en jacka

2008-10-01 kl. 21:43:48

Idag har jag lekt med min älskade Matilda! Det var kanonkul, som alltid, först fikade vi på Kupolen, sen drog vi och köpte ett sällskapsspel, sen bar det av hem till hennes mans lägenhet. Första gången jag fick träffa honom, men han var söt. Fin lägenhet var det också!

Efter det drog jag på en liten shoppingrunda på H&M, köpte en röd skittuff jacka, very nice! Vandrade sedan runt hela Kupolen 14 ggr för att få tiden att gå. Då tiden alltid tenderar till att gå väldigt långsamt när man vill att den ska gå fort. Men that's life. Just nu regnar det, och dessutom har Linn och Gustis precis gjort slut, vilket är mindre roligt. Ska träffa henne på fredag, samma kväll är det tänkt att jag ska gå ut med min fru. Men om Linn behöver mig hoppas jag att hon förstår det..
-MisterMartina-
21 år. Dublin.
Gillar:Munkar, musik, människor, resor.
Gillar inte: Lögner, vatten.