Just shut your pretty eyes

2009-06-29 kl. 22:57:53

Slappande hemma hos Sofia tills Linn plockade upp oss och vi for iväg till Siljan. Salladsbuffe, tårta och kaffe. Lite ärenden på stan och så hem igen, Simon ger mig ett antal roliga kommentarer som tyder på att jag är lite slampig. Sen dricker vi tre glas vin och äter kyckling. Sofia tycker att hon är tjock och jag är smal. Jag kallar det pojkvänssyndromet. Men vad vet jag egentligen. Promenad in till Leksand och beachvolleyboll på Solvi med en massa människor. Svetten rann och jag skrattade som jag brukar. Träffade bollen gjorde jag även ibland, dock inte tillräckligt ofta enligt de flesta. Jag fick prata mer med Lotus, han är lätt att prata med. Per var på G och flirtade med allt och alla. Jag tror det är sommaren som gör det.

Jag har mått så underbart bra idag och varit otroligt nöjd med att vara singel.

Kom ihåg mig då

2009-06-28 kl. 18:55:26

När det blir varma sommar dar, kom ihåg mig då.
Winnerbäck x3. Kan det bli bättre? Skulle fan inte tro det alltså. Sista konserten var helt underbar. Missade en bit i början pga vin och melonglass hemma hos Matilda, men ooh. Efter Lasse träffade vi Tobbe+Oscar+Dalman och hängde med dem en stund. Vandrade runt och slutade på S2, gratis vin och Fall out. Sen drog alla till Håkan. Popigt värre och jag hann se Åsa några minuter. Avslutade kvällen med thaimat och en promenad på campingen. Tidigare under dagen åt vi strutsglass och jag köpte en mössa.
Dagens fråga: När blir man vuxen?

Fredagen var bra. Linn och jag förfestade med massa göteborgare och det slutade i lite lätt kaos. Torsdagen var nog nästan bäst. Först Lasse, Volbeat, Thåström och sist Mötley. Med bra sällskap.

No longer a teenager!

2009-06-23 kl. 20:11:15

Folk kommer ihåg mig!
Idag har jag fikat med Linn och köpt lite fina saker. Vi har hämtat ut våra Peace&love-band och shit vad mycket folk det var, redan. Kommer ju bli helt sinnes! Jag fick två fina böcker av Linn, skål + mandelkvarn av mormor, vattenkokare + karaff + skålar av familjen. Och snart blir det tårta.
Dagen har varit helt fantastisk och jag är nöjd.

Imorgon blir det Peace&Love och jag är sjukt pepp. Det kommer bli helt otroligt roligt! Sol, glass, langos, munkar, bra musik, roliga människor, sprit, tält, skratt och ännu mer bra musik.

no comments

2009-06-20 kl. 01:40:10

Alltså shit. Helt jävla otroligt! All respekt jag någonsin haft för personen bara försvann. Poff.
Vad är det för fel på vissa personer? Hur kan man bete sig så? Hur kan man säga sådanna saker?

Men Anima och Sara var söta. Sara är bra, även om är för rak ibland. Vi är snälla mot de som är snälla och sviniga mot de som är sviniga.

Du gör som du vill så gör jag som jag vill

2009-06-19 kl. 20:07:54

Idag har varit en kalasdag. Alla har sprungit runt och kramats. Och Claudia har damp på oss övriga ibland. Som jag hade förra året. Men jag är nöjd. Imorgon blir det morotskaka!
Och nu har jag träffat Joakim. också. Hihi.
Jag är glad idag.

Fantastico!

2009-06-18 kl. 00:03:42

Idag har varit en helt underbar dag! Började med nybakade scones, sen IKEA och massa fina saker. New Yorker och fina kläder. En sväng på stan med tung kasse och välbehövlig pasta på Vapiano. Och sist men inte minst Lasse Lindh i Kungsträdgården som var helt underbart om man bortser från kylan. Jag är lite kär i Lasse.

Igår gick jag en sväng på stan med mig själv. Hittade casewnötter med sourcream&onion smak. Min nya favorit! Efter det åkte jag hem till Annie och fick äta god fisksoppa.

You don't know what you've got 'til it's gone

2009-06-14 kl. 22:58:24

Jag hade ingen aning om att jag skulle sakna honom så mycket.

Oh, I'm gonna fall so hard

2009-06-14 kl. 11:36:48

Mättande drinkar och gamla godingar hemma hos frugan i fredags. Sen drog vi vidare till S2 där de började starkt med FOB, Metro Station och Simple Plan. Men sedan när vi väl skulle dansa så var det gamla Lady Gaga och annat.. bajs. But hey, it was nice anyway.

Jobbet igår var verkligen kanon och det var fantastiskt skönt. För ibland är barnen lite lata och så. Och så är jag lite omogen, för er som inte noterat det än.

Lyckans hjul - Kajsa Ingermanson

2009-06-12 kl. 17:36:57

Hon vinkade mot bartendern och höjde sitt tomma glas. Han nickade och serverade henne strax ett nytt. Egentligen ville hon inte ha något. Hon ville gå hem. Lägga sig framför tvn med en skål chips och ett glas från bag-in-boxen i kylen. Hon ville inte sitta här på en stol till allmän beskådan. Varför hade hon kommit egentligen? För ett fåfängt hopp om att lyckan skulle vända. Att han plötsligt skulle stå där och att förutsättningarna skulle vara helt annorlunda. Det var så löjligt att hon till och med skämdes för sig själv när hon tänkte på det.

Let your hips do the talking

2009-06-12 kl. 17:16:20

Alltså, tänk att väga 275 kilo och vara helt tillfreds med sin kropp. Att inte ha några som helst komplex eller någonting. Det är lite coolt. Där har man inte så jävla mycket att sätta emot.

Jag gav bort mitt torsdagspass till LuddePudde så jag kunde gå på studenten. Det var det bästa jag gjort på länge för det var helt underbart roligt! Förutom att stå och vänta på alla i regnet. Efter utspringet gick Sara och jag på systemet, träffade Lisa, hon var glad och söt. Pelle också. Skapligt. Efter det drog vi hem, Sara åt popcorn och jag fixade det sista till middagen. Kalas kalas säger jag bara. Och så lite Chicago på det. In till Leksand och så satt vi en stund på "Bygers" med Martin och Foppa. Vidare till Luckan, men där var det fullt så vi sket i det och åkte hem.

Bara för att min syster är balens drottning

2009-06-09 kl. 21:23:54

Vendela har bal idag.
Alla dessa fina flickor och pojkar.
Alla dessa söta personer jag känner.
Och han var lite oväntat där.
Vilken kanonkväll!

I'm gonna do the things I wanna do

2009-06-09 kl. 21:01:28

Jobbade hela lördagen och sedan bar det av till storstaden. Softade med pappa och Annie. Söndagen blev en tidig morgon. Släpade mig upp ur sängen, klädde på mig och orkade tillochmed sminka mig! Bilturen till Nyköping gick fort för jag slocknade som ett ljus. Väl framme var det lite nervöst till en början, det gick över och jag insåg fort att jag inte kommer in. Men det var faktiskt väldigt roligt att träffa lite nya människor och se en ny stad. Sen åkte vi hem till Annie igen och åt fajitas.


Frukost på Waynes på måndagen och sedan lite shopping i stan. Bilade lång väg hem till frugan där vi lagade god mat och ännu godare blåbärspaj. Avslutade som vanligt med Sex And The City.
Lunch och lite shopping på Kupolen med Linn idag.

Och jag mår så fruktansvärt jävla bra!

I write your name in my breath on the window, sit and watch as it fades away

2009-06-03 kl. 20:34:30

I disconnect my heart, my head

2009-06-02 kl. 20:39:29

Jag vet att jag egentligen inte har tid och ork. Men ändå känns det så jävla jobbigt. Samtidigt som jag undrar hur pojken tänker. Man väljer fan inte en tjej som man inte har tid med framför en sjukt bra kompis. Jag tror att jag från och med nu ska hålla mig till Jonas teori.

Livet rullar på med sina ups and downs. Träffade en sjukt mysig häst igår när jag var i stallet med Linn. Då blev jag lite kär. Nyss pratade jag en timme med Malin. Saknar den flickan. Och Sara påstår att hon saknar mig. Ja vem vet. Träffade en glad lillebror på bussen hem.

Just nu vill jag ha sommar, värme, glass, peaceandlove och Linns favvopojkar. 23 dagar kvar.
-MisterMartina-
21 år. Dublin.
Gillar:Munkar, musik, människor, resor.
Gillar inte: Lögner, vatten.