Din skönhet inspirerar till en lögn

Skrivet av MisterMartina den: 2009-12-23 kl. 19:31:48

Jag älskar fiolerna på Winnerbäcks nya platta!
Och Aguson skriver de finaste texterna på länge.

It's time to go crazy

Skrivet av MisterMartina den: 2009-12-13 kl. 20:06:57


I don't think you can and I don't think you will

Skrivet av MisterMartina den: 2009-12-13 kl. 19:49:40

Första konserten där Plan Three var höjdpunkten igår. Efter en låång stund framför ratten. Men I am so me startade det hela bra även om publiken i Malung var seg. Crille har så skön röst. Ljudet var dåligt och Plan Three sjöng inte många gamla låtar, annars var allt kalas. Jag köpte deras skiva och Vendela en gul IASM-tshirt!

Brush it off

Skrivet av MisterMartina den: 2009-12-07 kl. 19:38:37

Breaking Benjamin och Three Days Grace ska turnera tillsammans. Typ min högsta dröm. Men jag får klara mig med Plan Three och I Am So Me. Inte helt fel det heller.

Music is my substitute for love

Skrivet av MisterMartina den: 2009-12-06 kl. 16:18:48

Konserten var ju helt enkelt underbar. Att den var gratis var inte heller helt fel. Att den var alldeles för kort var inte så oväntat. Förbandet var dock oväntat. Vi trodde han skulle slå sönder trummorna, det var synd att man knappt hörde sångaren för han var riktigt bra.

Frank öppnade med låtar från första plattan vilket var kalas eftersom att det är de jag kan bäst. Så jag stod och sjöng och log som en idiot. Kändes som om jag var den enda och det var inte mycket folk. Men oj så bra, och han har humor pojken. Den enda låten jag saknade var To Take You Home. Men man kan ju inte få allt.

Efter konserten snackade A ett långt tag med basisten så trummisen förbarmade sig över mig en stund. Det var gulligt gjort. Och jag fick röra Frank. Tihiiiiiii!

I can feel the pressure

Skrivet av MisterMartina den: 2009-12-01 kl. 19:46:23

Efter en (evighets)lång väntan fick vi tillslut komma in i värmen på Fryshuset. Väl inne hann vi inte lämna in jackorna innan alla förbanden började. 4 st. Jisses, men de var tillsist klara. Men då var jag så trött att jag mest ville sitta ner. Men Paramore var riktigt bra live, precis som Ch trodde att de skulle vara. Och det var kalasbra även om det var för kort och jag var för trött för att orka hoppa omkring.