Kakor och ny tröja. Nu Borlänge!

2009-09-30 kl. 14:06:06

Is everybody going crazy?

2009-09-29 kl. 21:51:44


IKEA med Sara och Ch är inte helt fel. Mat på Donken och en sjukt fin svart klänning! Idag har jag gjort scones, tömkört Bianca och bakat kladdkaka med Sara.

du är nog ingenting för mig

2009-09-26 kl. 16:25:31

i torsdags kväll såg vi Wayne's World 2. Precis lika sjuk. i går körde jag bil. helt otroligt varmt, svettas inte ens så mycket när jag tränar (om jag hade tränat). Sen fika med Linn och shopping. det var ju trots allt löning. och jag köpte en tröja som var GUL. säkert 5 år sen sist.

sen missade jag tåget och bussen. köpte kinderägg i födelsedagspresent till Julia. kom dit. satt. åt middag och drack vin. pratade lite bajs och blev dålig med glad på kort. gick till tåget. drack vin. kom fram. drack vin. åt chips. ramlade. kom in relativt nykter. sara somnade och vakten sa till henne. blev biten av sara i låret (blåmärket är sjuuukt fint. ojojoj). dansade några sekunder. tappade lusten och åkte hem. sov, jobbade och ikväll ska vi ut igen. (har ätit hjortronsylt på våffla för första gången under alla dessa år. RIKTIGT JÄVLA GOTT!)

jag har nu skickat efter: från vinst till förlust, poetry of the deed, life starts now, tänk om jag ångrar mig och sen ångrar mig igen. happy!


-du måste lära dig hur man stänger av

When the wind blows

2009-09-22 kl. 22:03:44

Efterlängtad lunch med Linn, körlektion och en tripp till skogen var min måndag. Att jag aldrig lär mig. Herregud!
Brownies och en snabbis till Borlänge med frugan och längtan till julen. Sen körde jag hem till Sara där jag inte fick pizza men mjukbulla. Nästan bättre. Ch svängde förbi och vi såg Wayne's World. Imorgon och på torsdag blir det jobb. yeeey

Friends comes first

2009-09-20 kl. 20:03:49

- Keep your heart small, nothing lasts forever

(jag kan ju faktiskt köra bil)

Flickan som lekte med elden...

2009-09-20 kl. 18:53:02

... såg vi igår och den var minst lika bra som den första. Jag är lika kär i henne som Sara är. Ojojoj vilken bruuud! J och hans nya brud drog hem direkt efter, de skulle "äta pannkakor och glass", vi andra vanliga dödliga utan partner gick till baren. Där blev vi uppraggade av en gubbe på 50 som helt seriös stötte på oss. "Ch är vår man" svarade vi. "Och i övrigt har jag en fru" lade jag till, (men lämnade ute delen om att hon har en ny man).

Relativt rolig dag på jobbet med LuddePudde. Ibland undrar jag.
Ångest över körningen imorgon. Fyfan vad jag längtar tills det är över!

För jag har gjort det man ska göra, men aldrig fått det man ska få

2009-09-18 kl. 15:45:26

jag minns när jag precis träffat m. allt var så fint och fortfarande enkelt. han följde med mig hem, höll mig i handen, sa fina saker och kysste mig godnatt. men det är länge sedan nu.

jag minns även de fina böckerna om måndöttrar som jag älskade.

nu längtar jag tills jag får lön och kan beställa massa bra cd-skivor. och förhoppningsvis får jag åka till stönköping och träffa j och c mfl. det vore sjukt kul.

Sweet loneliness

2009-09-18 kl. 15:42:15


If I was a rich girl

2009-09-15 kl. 16:01:36

Hela världen är så underbar

2009-09-14 kl. 16:22:42

Just nu njuter jag av att vara arbetslös. Med sovmorgon och lång frukost. Bra musik, böcker som jag drömmer mig bort i och långa promenader i skogen som är alldeles underbar denhär årstiden. Långa samtal med mig själv om världen och livet. Open, sharing, caring.

Imorse kände jag mig ovanligt utvilad när jag vaknade och denhär veckan blir det lite de-tox. Equals: inget kaffe och inget socker.
Jag ska verkligen försöka komma iväg till England till våren.

Studentstaden no.1

2009-09-14 kl. 16:15:18

Helgen spenderade jag i Uppsala med söta människor. Sprit, skräpmat och jag-har-aldrig. Ett antal omgångar av neger och president. Även en fika med äcklig blåbärsmuffins och en sväng förbi en porrbutik. På fredagen var vi på BJs och lördagen bara förfest, ner till stan på Max och Donken sen hem igen. Haha lite onödigt men vi hade roligt.

The only thing that really bugs me is that they interruped us in the middle of everything.

as usual

2009-09-10 kl. 18:07:07

lite tråkigt att erkänna men just nu ångrar jag att jag inte började i Kalmar.

09.09.09

2009-09-09 kl. 19:45:15

Jag vill baka lussekatter och ha snöbollskrig.

When the moon fell in love with the sun

2009-09-07 kl. 13:44:08

Igår körde jag bil, det är jag stolt över för det var fruktansvärt länge sedan och jag har skjutit upp det alldeles för många gånger. Sen lagade jag lagom mycket god mat. Thailändsk kyckling med cashewnötter och basmatiris. Senare på kvällen hälsade jag på Lars+Annika en stund, men de är fortfarande nyförälskade så jag kände mig mest i vägen.


Idag har jag bakat bröd och gått på en promenad i skogen. Snart ska jag duscha och senare jobba några timmar.


det är synd att du inte fattar hur snygg du är

I want

2009-09-06 kl. 19:44:01

Tried to raise the mood, tried to raise a smile

2009-09-05 kl. 18:07:33

En fin dag i Borlänge med Linn, köpte en keps innan det bar av till Tjockis. Mormor mådde sådär, jag var en duktig flicka och gick ut med den jobbiga hunden, dessutom fick jag äntligen sakerna jag glömde hos Frida för många månader sedan.


På torsdagen blev det en sväng på stan med Malin, lite inköp och underbart god Thaimat på söder. Sen världens finaste Lasse i 1,5 h.
Att jag aldrig lär mig att jag inte tycker om tjejtidningar. Att jag aldrig lär mig att inte äta tills jag vill spy.

Fredagen spenderades på IKEA med samma söta tjej. Köpte vinglas, tidningsbackar och krokar. Och en mjölkskummare. Sen drog vi hem tills deras numera väldigt rena etta och gjorde tacopaj, fanstastiskt gott liksom Baja päron. Baileys med päronsmak. Sen blev det som det blev men jag är glad ändå.

Och i framtiden blir det skräckis med Ben&Jerry's. Det ser jag fram emot!

Nu är jag hemma och mår skit. Men jag vet att det kommer gå över. och det är ju en liten lättnad

I try to remember to forget you

2009-09-01 kl. 14:06:24

Inatt drömde jag om Lasse. Alldeles för verkligt, så tro fan inte att jag var glad när jag insåg att det bara var en dröm.

Igår lyckades jag äntligen hitta ett par snygga stövlar. Kalas.


- Den som inte gör dumheter som ung gör dem som gammal.

Dagens musik: Hinder - Extreme Behaviour
-MisterMartina-
21 år. Dublin.
Gillar:Munkar, musik, människor, resor.
Gillar inte: Lögner, vatten.