It's been a while but I can still remember just the way you taste

2009-03-30 kl. 16:21:58

Det blev ingen utgång med Malin i fredags. Jag orkade inte. Jag trodde inte att jag skulle få allt att gå ihop. Sen blev saker inställda på söndagen vilket gjorde att jag hade kunnat följa med ut. Attans. Städade gjorde jag åtminstone på söndagen, så jag fick pengar. Som jag gav till pappa. När jag skulle tillbaka till storstaden igen var tåget inställt. Kul. Väntade på bussen en timme. Åkte till borlänge, sen fick vi åtminstone åka tåg därifrån. Men jag hade trevligt, satt och tjuvtittade på Desperate Housewives, så underhållande!

Jobbat idag. Vi har ritat påskägg i glada färger. Felicia har stolt visat upp sin "bh" för tjejerna och så har de haft pusskalas. Mysigt värre.

The cutest smile ever

2009-03-30 kl. 16:12:34

And the smile is like the most important thing. Damn.

Jag kanske bara skulle låtit det vara. Men det är för tråkigt.

Min älskling

2009-03-28 kl. 20:22:52

Han har det som behövs för att muntra upp mig när jag är ledsen.
Han finns alltid där.
Ställer inga dumma frågor.
Han värmer mig när jag är frusen.
Han roar mig när jag har tråkigt.
Han är grön.
Och skitsnygg!

Miss Li, fika och snöstorm

2009-03-27 kl. 23:14:35

Jag och Malin var och såg Miss Li m.fl. i onsdags. Det var himla trevlig, bortsett från att vi fick stå och vänta 90 minuter innan eftersom jag var lite förvirrad när det gällde tiden. Dock tror jag att Linn hade gillat det lite mer än vi, men hon hade lite taskig tajming och var sjuk. Attans bananer. I torsdags jobbade jag i solskenet och sedan blev det fika hos Frida och Jonas i deras nya lya.

Idag har jag jobbat i blåsten, inte det roligaste när man befinner sig på en väldigt sandig gård och all sand blåser upp i ansiktet. Nu sitter jag hemma i min säng! Äntligen! Resan hem gick bara bra, den går långsamt men ändå fort. Imorgon blir det högskoleprov och sedan kanske utgång med Malin, om jag orkar.

You're so cold

2009-03-24 kl. 22:54:09

Väcktes i morse av en liten hund som hoppade på mig. Klockan 7 på morgonen. Oh vad glad jag blev. Sov hos Sofia inatt för hon behövde lite stöd på hundkursen igår. Sen fick jag den stora äran att lämna hunden på dagis idag. Och i den äran ingick att åka buss med massa tjejer i leggins och för mycket smink som tuggar tuggummi med öppen mun och pratar med pipiga röster. Härliga tider.
   På resan in till stan pratade jag med Linn, hon är sjuk och kommer tråkigt nog inte imorgon. Väl framme hade jag tråkigt i en timme eftersom trots att jag är i Sveriges största stad så öppnar alla affärer ändå samma tid som i Leksand. När klockan tillslut var slagen köpte jag Dust It, en födelsedagspresent och sedan bar det av hem till Malin och Ch. Bakade kladdkaksmuffins och såg på Glans. Sen åt jag pasta igen! Mums!
   Kvällen spenderade jag hemma hos Annie med våfflor. Vi pratade om livet och lägenheten tills Linn kom, då gjorde jag våfflor till henne också, men hon åt bara en halv. Ungefär som en annan liten syster jag känner. Strax innan jag skulle ta mig hem låste jag in mig på toaletten och kom inte ut. Panik! Men det gick bra. Jag sitter ju här i min säng nu.

Och så får du all min kärlek

2009-03-22 kl. 21:40:36

Lördagen var en bra dag. Slappade hela förmiddagen och läste min bok, hjälpte mormor lite i trädgården. Åt lunch, duschade och klädde på mig och allt sånt som man ska göra. Sen bar det av mot Fridhemsplan där jag först köpte blommor och sedan mötte Sofia, efter det vidare till Kista och Celia. Hade mindre problem med att hitta eftersom att jag glömde att lyssna på vägbeskrivningen, men det gick bra tillslut. Väl framme fick vi mat och sedan var det en allmänt lugn kväll, åkte hem tidigt, typ 11 eller något. Det var en massa par där som var vuxna och förlovade och allt sånt. Precis my kind of people, men de var riktigt trevliga.

Idag har jag slappat med paret Sjöström. Efter det blev det Karlsson med Mormor, Gunnel och Sven-Erik och middag hemma hos oss på det. Scors. En riktigt trevlig kväll, fast mormor ville inte bjuda mig på whiskey. Bara öl och vin.

Heaven's on fire

2009-03-20 kl. 21:23:15

Stand-up igen med min syster igår. Den här gången på Bullie Bar, en liten men väldigt mysig krog på söder. Värden var med på Norra Brunn när vi var där sist. Dessutom var det är askul band som spelade, men jag kommer inte ihåg vad de hette, det är lite tragiskt. Men då har jag något att ta reda på. KATTEN SKOGMANS ORKESTER!


Idag har jag faktiskt jobbat, och det var härligt. Solen sken för det mesta och jag frös inte ihjäl. Barnen var lika tokiga som vanligt och sprang omkring och slog varandra, men Anton och Ludvig (som tydligen är syskon, eller tvillingar berättade de för mig idag, har jag inte märkt alls) trängdes båda i mitt knä. Och Tekla ville såklart vara med på ett hörn. Sen så har de lekt doktor, sedan kom de fram till att tandläkare är roligare. Hemskt roligt att stoppa en massa saker i min mun. Oh ja! På eftermiddagen kom en av de större tjejerna fram till mig och sa "Martina, vet du vad? Jag tycker om dig." Sedan gav hon mig en kram och en puss på kinden. Då blev jag lite glad inombords. Efter jobbet var jag duktig och gick hem, skönt, men min hals mår lite si sådär.


Alldeles nyss såg jag på Så ska det låta och då sjöng de sången jag nynnat på hela dagen; Vart ska vi sova i natt?

Jag vill ha blommor!!

2009-03-19 kl. 10:16:54

I've been around the world to find that only stupid people are breathing

2009-03-16 kl. 21:24:12

I fredags satte jag mig på tåget till Uppsala. Det var ett tag sedan jag var där nu och det var roligt att vara tillbaka. Inledde vistelsen med en kopp kaffe med mig själv och Innan jag dör medan jag väntade på Jocke och co. Fantastiskt bra bok så tiden gick fort. Mötte upp Linda och resten hemma hos henne, käkade pizza, drack vin och fick ont i magen. Ibland är jag lite orolig att det är något allvarligt fel på mig. Ölspel och lång vandring till BJ. Träffade min syster helt oväntat på Time och hon hade världens största sår på foten. Men söt var hon. Vi drog in på BJ, köpte öl, drack halva och lämnade resten. Resten kom och vi dansade och hade roligt. Fick mig en man, Mariell, en väldigt klarsynt och trevlig tjej. Träffade en pojke som heter Erik. Började bra, slutade sämre. Gick hem, sov med Joakim.

Åt frukost med folket, efter det stan en sväng med min lilla söta syster. Hon fick sitt nitbälte och jag blev återigen helkär i New Yorker, köpte en fiiiiin hoodie. Tihi. Pank? Nej absoult inte. Hem till Linda igen, dricka kaffe, laga mat, duscha. Sedan började det droppa in folk. För mycket för den lilla lägenheten och jag hade ont i magen igen, var nykter och inte så social. Tiden gick väldigt sakta tills jag fick gå hem med Per och sova. Sov lite, vaknade, hade tråkigt, gick tillbaka till Linda och åt frukost med dem. Tillbaka till Per och såg på Chuck. Sedan fick jag lov att springa lite för att hinna med tåget. Men det var en hemskt trevlig helg.

Hade ett minor breakdown igårkväll dock för jag vill saker som jag vet inte kommer fungera. Men efter lite andning och eftertanke mår jag bra igen. Har jobbat och träffat min fru idag. Våren är påväg!

Rosa jeans och röda skor

2009-03-12 kl. 21:35:15

Det är mina senaste inköp. Och jag är nöjd.

Taco bar igår med Celia och efter det Australia. Jag vet, gammal film, men den var över förväntan. Som Bolt. Jag grät till båda. Lättpåverkad och mesig som jag är. Idag såg jag Män som hatar kvinnor med mormor och grannen. Den också över förväntan. Jag har nog väldigt låga förväntningar på film. Men fan vad snygg hon var! Mormor är rädd. Så hon drack lite vin för att lugna nerverna. Skål på den då.

Människor är nog det vidrigaste som finns på hela vår planet. Ibland undrar jag verkligen hur vi fungerar. Och när vi utrotat varandra helt. Tämligen spännande.

Idag ringde Johannes. Det var länge sedan. Han är alltid lika glad.

Minnen bubblar upp till ytan när jag ser honom. Så länge sen. Men ändå inte. Så fint allt var, så fint allt kunde blivit om jag inte varit jag. Så snäll var det länge sedan någon var nu. Det var länge sedan någon brydde sig så mycket. Jag undrar om du tänker på mig ibland. Jag undrar om du fortfarande är sårad. Det var aldrig min medvetna mening. Men vad hjälper det?

Sommardöden - Mons Kallentoft

2009-03-10 kl. 09:21:39

Jag vill inte vara här. Jag vill vara hos er, jag kan ju se er men det är som om ni inte finns, som om jag inte finns.
Finns jag inte?
När jag tänker på det blir jag rädd på ett sätt jag aldrig varit förr.
När jag tänker på dig pappa, blir jag varm.
Men också rädd.
Varför kommer du inte?

Bara för att hon är söt

2009-03-08 kl. 21:49:46

Jag vill gå hem med dig

2009-03-08 kl. 20:51:55

Middagen med Vendela och Emma i fredags var mys. Fick dock inte se Theodor på lördagen så jag roade mig med Sofia i vällingby en stund. Sen åkte jag in till stan och träffade syrrorna och Emma. Vi åt, sen åkte de. Jag rännde runt lite och åkte sedan ut till Odenplan där jag letade upp en trevlig bar och drack en öl medan jag väntade på de andra. När jag druckit upp den gick jag ut en sväng och hittade ett jättemysigt kina-café där jag satt en stund. Sen kom de och vi gick till Norra brunn. Alla var glada men jag var gladast. Och jag skrattade så att jag trillade omkull. Lennie Norman var bäst. Lätt. Sen var alla tråkiga, vi gick på Donken och åkte sedan hem. Sofia och Mikael var trötta och orkade inte vänta på bussen så vi åkte taxi. Som jag fick bjuda på tuggummi. Lärde mig att Mikael bor nära dagiset där jag var i veckan.


Dagen har jag spenderat tillsammans med min fru, bakat semlor och gått på en promenad. Allmännt bra bara.

Come home

2009-03-06 kl. 17:24:24

Volbeat var bra. Inte bäst (inget kan slå 3 Doors Down) men helt klart värda att upplevas. Både en och två gånger.
   Innan konserten åt Malin och jag pasta och morotskaka, sedan var vi så mätta att vi inte kunde röra på oss på ett bra tag. Efter det åkte vi bort till Gullmarsplan och jag tappade bort mig på stationen. Bra Martina. 3 poäng. Sen lyckades vi ta oss fram till Fryshuset, köade en stund och kom sedan in till värmen. Träffade Fiia och Sofie. De drack öl och var glada. Vi ville också dricka och vara glada. Men 3.5or kändes onödigt att lägga pengar på så vi struntade i det. Sedan var det en låång väntan på att det skulle börja. Det var varmt. Svettigt. Underbart. Men det roligaste var att få umgås med min fru. Hon är söt.

Idag har jag jobbat. Kommit hem, duschat. Ska snart träffa Vendela och Emma och äta och titta på dem när de dricker kanske. Imorgon ska jag se på Theodor. Och på kvällen blir det Norra brunn. Kanoners!

But I just don't know now

2009-03-04 kl. 17:44:00

Jag vet inte vad jag ska göra. Med något. Alls. Jobb. Skola. Körkort. Bostad. Jag vill inte mer just nu.

Men så fick jag mat. Och nu har jag en plan. Stanna i sthlm till slutet av april. Åka hem, vara hemma och ta körkort och jobba på Buffils. Vad jag ska plugga sen har jag dock fortfarande ingen aning om. Men man kan ju inte veta allt.

Ny frisyr, mindre snö och semlor till fikat

2009-03-03 kl. 14:18:32

Jag ska få jobba imorgon!! Och på torsdag! Nu är jag glad igen. Tänk vad lite det behövs för att göra mig glad. Dessutom kommer min fru till stan idag. Så snart får jag leka med henne.

Ny frisyr har jag också. Känns sådär, vill ha långt hår nu bara för att det är kort. Såklart. Men det braiga är att jag tappar inte lika mycket hår som jag brukar, så det är ju nästan värt det.

Idag är det varmt och snön smälter. Det känns bra. Men det snöar väl förmodligen imorgon igen. Så man ska ju inte bli för glad. Lite lagomt räcker ju.


Only the strongest will survive - BB


 

She's so lovely

2009-03-01 kl. 10:18:12

Weei, mina hål i öronen har inte växt igen vilket jag trodde. Var förbi hos Annie och Robin igår i deras nya lägenhet. Den var fin och kommer nog bli ännu finare. Det är härligt, de är så söta tillsammans. Då blev jag lite deprimerad ett par sekunder, det går så bra för alla andra. Men sedan blev jag glad för dem istället. Det är ju så tråkigt att vara deprimerad. I övrigt är det ju en ganska onödig sak att vara deprimerad över. Sen så fick jag ju dessutom pizza. Hihi.
    Jag saknar råttis. Och jag saknar mitt rum. Som förmodligen snart inte ens finns mer. Men det är åtminstone sol och fåglarna kvittar så man blir alldeles glad. Och snart kommer min syster hit!!
-MisterMartina-
21 år. Dublin.
Gillar:Munkar, musik, människor, resor.
Gillar inte: Lögner, vatten.