Romeo dies first

2009-08-29 kl. 03:32:28

Snabb och rolig dag på jobbet även om min kropp värker. en sväng till Julia med Sara, baren ett par sekunder sen Wii hos S med Ch.

Jag är nöjd med designen. snart

- och nej jag förstår inte vad du vill

Dear Agony

2009-08-27 kl. 00:23:01

Breaking Benjamin släpper nytt album 29/9. Längtar.
nästa vecka kommer bli underbar. trots att det blev som det blev. eller tack vare

dexter

2009-08-25 kl. 01:32:18

"The perfect husband would have gotten rid of his old apartment. But I kill people. Not exactly the perfect husband."

nu har jag en plan. om han fortfarande pratar med mig när den blir aktuell

I don't need it, I just want it

2009-08-24 kl. 00:17:25

Det värsta är människor som säger saker de inte menar.

Jag har växt så fint på sistone. Lärt mig saker om mig själv och min omvärld. Det är inte så svårt som man tror att det är. Det jag ser är ofta rätt fast jag väldigt sällan tror på det. Jag kan så mycket bara jag vill.

Sara får gärna vara den snygga, vilda och tokiga. Om jag får vara den lugna, roliga och trygga.
Underbart är det att hon lär mig ha roligt utan sprit.

jag är lite nyfiken på hur dethär med j kommer utveckla sig. om det gör det. mig spelar det helt ärligt ingen roll.

You could 'cause you can so you do

2009-08-21 kl. 18:55:07

En kalasbra vecka!

2009-08-21 kl. 15:35:19

Mötte upp Sofia i stan efter att pappa kört mig till Jonas lägenhet så jag kunde lämna lite saker. Vi promenerade runt en stund, åt på kungshallen där jag träffade en blondin från Leksand. Avslutade med en kaffe på Wayne's. Sen gick jag hem, åt B&J's och slappade.

Tisdags morgonen spenderade jag i Skärholmen för att sedan möta upp Malin och äta på Vapiano. Sen hem och titta på Sex and the city.


På onsdagen blev det en liten tur till Nacka, mer Satc och middag med flickorna i stan på ett fint cafe. Efter det gick jag hem och städade bort alla röda hårstrån jag lämnat efter mig.

I går åkte jag hem med Malin. Vi pratade bajs och planer. Träffade Sara och Andreas i Borlänge, åt på Donken och sen åkte jag och flickan hem till Burman där vi tillbringade resten av kvällen.
Åkte hem, sov hos Sara, körde Bianca, åt våfflor. Nu sitter jag hemma och dricker kaffe och väntar på varmvatten. Ikväll blir det baren.

Punefestivalen och Tjockholm

2009-08-17 kl. 09:27:03

Lördagen var fin med en tur med Bjanka, pannkakor med grädde och en munter Sara. På eftermiddagen drog vi iväg till Insjön och Punefestivalen där vi spenderade ett x antal timmar i regnet. Men det var underbart roligt ändå. Verkligen "our kind of people", inte en normal sansad människa i syne. men en sångare med fin röst, en jävligt lång pojke och många komplimanger.

Igår kom jag till den saknade staden och det kändes mycket bra. Träffade pappa en stund, kikade på Annies nya lägenhet innan jag mötte upp henne för lite fika och Sommaren med Göran. (Malin hade rätt, rekommenderas starkt!)

ps. jag mår fortfarande oförskämt jävla bra och jag skiter i skolan.

dear diary

2009-08-15 kl. 12:25:17

En sväng på sjön med ett par fina pojkar och en full pappa. Kräftor, kebab, pizza och grillad kyckling. Jag fick köra båten men inga fiskar lyckades vi fånga.


Framåt kvällen bar det av till Rättvik där vi hängde en stund hos Lars tills alla var fulla då gick vi hem och däckade sen åkte vi kl 6 hem till Ch och sov där till 12. Lite solning på studsmattan och sedan in mot staden för thaimat, glass och bra böcker. MC hem till Sara där jag och hon körde Bjanka en liten sväng, mötte 6 asiater i en van mitt i skogen. Hm? Kvällen spenderades hemma hos Klintberg med Joakim, Tirus, oss, Ivan, Christoffer, Magnus H.

Everybody has a poisoned heart

2009-08-13 kl. 12:45:27

Det finns så mycket man inte har en jävla aning om.

I admire your expensive taste

2009-08-11 kl. 23:33:15

Jag mår bra idag också och det är så jävla underbart!

(jag flög i måndags! bästa på länge!)

Kräftskiva

2009-08-09 kl. 22:55:42

Efter en lång dag på jobbet åkte jag hem och duschade innan Sara plockade upp mig och vi åkte till Christoffer. Kräftor och människor. Snapsvisor och massa skratt. En stund senare blev det Luckan. Inte underbart men inte katastrof. Camilla, Oscar, Johan och Dalman var där. Per lekte med Mathilda och Johan gick till banken, Mattias däckade.Kom hem, sov gott, jobbade och fick leka med Joakim!

Freaky friday

2009-08-09 kl. 22:50:34

Först lite vin hemma hos Julia med Bulan, Cenneth och Sara. Sen förbi Barkdal 30 sek, ingen match.com direkt. Vidare upp till Burman där det blev lite klädpoker innan vi gick in och Julia drog igång en porrfilm. Efter det drog vi till baren. Cenneth och Bulan raggade på ett par äldre damer så Sara och jag tog en liten promenad. Hon är fin och tänker som jag. Retades lite med Bulan innan vi dissade dem och åkte hem.

In the moonlight

2009-08-07 kl. 01:59:39

Jag hade glömt hur förförande fin natten kan vara.

Vad jag kommer sakna dig

2009-08-06 kl. 22:59:41

Jag är fortfarande bara samma lilla Martina.

Jobbet var roligt både igår och idag, flickorna var söta och glada. Middagen bestod av vårrullar på hotellet med Christoffer och Mimmi. Imorgon blir det rosa och på lördag kräftor.

jag är inte trött. undrar vad Ch ska göra nu . . .

(skutan en sväng, Sarax2, cenneth, bulan mfl. Walking tall m Christoffer)

Cookie monster

2009-08-05 kl. 21:29:16

Get out of my head

2009-08-04 kl. 15:31:05

Is this me being me or is this me playing?

Or is me being me, me playing?

Ödets ironi

2009-08-04 kl. 15:24:59


Lördagen började med HP2, sen en sväng till Rättvik för att träffa en söt kille. Drog med mig honom till LASSE. Helt underbart bra. Jag är lite kär. Tillbaka till Leksand där jag träffade Christoffer och Klintberg en stund, sen till Skutan för att möta upp Sara, Julia och Cenneth. Efter en stund blir det baren och vem dyker upp där om inte pojken med det fina leendet från i våras. Denhär gången utan keps men med skägg och alkohol i blodet. Säger att han föll för mig efter dendär gången för så många månader sen. Säger att han är blyg och inte visste hur han skulle hantera saker, påstår att det ändå inte skulle ha fungerat. Situationen var dock fruktansvärt underhållande. En aningens bitter var jag dock, men det har lagt sig nu, det kanske var bra med ett avslut. Nu tror inte jag heller att det skulle ha fungerat.
(lördag 1 augusti)

Nobody lives in the same world as anybody else

2009-08-04 kl. 15:22:22

Började kvällen med lite fortkörning. Det är väl hastigheten x2, right?! In till Leksands Strand där vi hälsade på Julia Trum, som alla verkar känna. Sen bar det av till Vika och (for the very first time) Mora. Men roligt hade vi. Sara var knasig och söt, Cenneth var full och stötte på allt och alla, Bulan skojig och Tomas likaså (förutom när vi blev knuffade och han fick för sig att han skulle börja slåss). Moravistelsen avslutades med en munk med nötter på!!


Tänk, när jag umgås med Cenneth känner jag mig för en gångs skull lite vuxen.

(fredag 31 juli)

-MisterMartina-
21 år. Dublin.
Gillar:Munkar, musik, människor, resor.
Gillar inte: Lögner, vatten.