It's only in your mind

2009-04-28 kl. 20:34:01

I söndags red jag så just nu går jag inte helt normalt. Och så körde jag bil. Ingen dog och det var roligt.

Dagen före idag var samtalsämnet vid lunchen snoppstorlek. Och färgen på mina trosor. Fruktansvärt intressant!
Träffade en ny pojke idag, han pussade mig på kinden och bad mig visa tuttarna. Ungefär som Lars och Jonas.

Efter jobbet träffade jag Jonas och Anna en sväng, fick se deras nya lägenhet. Allt gick bättre än vad jag trodde. Som vanligt, sen hittade jag en überfin klänning som jag och Malin ska titta lite närmare på. Före eller efter V.

A fast and furious walk with ice cream and a cute girl

2009-04-24 kl. 22:30:14

Igår var en helt perfekt dag vill jag bara berätta. Så jag kommer ihåg det. Fantastiskt!

- It's the little things

Vad vill du veta om mig? Fråga bara jag berättar vad som helst

2009-04-21 kl. 18:42:59

Hej, Martina, handduk och klätterställning.

Det har vart kanonmysigt att få träffa alla barnen igen! Speciellt Nike och Philip. Har bott hos Gittan två nätter och fått god mat och CARLSBERG! Bortsett från det är allt lugnt och dött och jag borde duscha.

Jobb och kakor

2009-04-18 kl. 22:24:24

Jag förstår inte att det ska vara så svårt att tugga tuggummi med stängd mun!

Jag har köpt en ny mobil. Den är vit och inte rosa men fungerar bra ändå. Jobbade i fredags och alla stora barnen kom och hoppade på mig. Härligt att de kommer ihåg mig. Till och med Kalle. Och så fick jag en puss av Elias innan han gick hem.

På kvällen var det party med jag var lite opepp så jag drog hem och såg på serier och åt godis. Idag har jag bakat med Sofia, imorgon ska jag bara hemma. Sen blir det en natt på Lidingö.

Blod, svett och tårar

2009-04-15 kl. 22:15:49

Började söndagen med att snitta min hand på jobbet. Bra Martina. Blödde lite fint sådär. Och jag svimmade inte! Nu kan jag tom titta på det. Läker kalasfint. Ungefär. Resten av dagen rullade på fint.

Efter jobbet kom DAVID på besök. Länge sedan man träffade den pojken. Väldigt länge sedan. Mene det var trevligt. Drog till Markus och spelade TP. Vi vann inte denhär gången. Attans bananer.

Jobbade med Sam idag och lärde honom saker och var jobbig. Men han sa åt mig och det var bra. Det måste man göra för jag är inte jobbig med flit. Eller ja, oftast inte. Kvällen spenderade jag hos Joakim med Per och pojkarna. Johan störde sig på att jag skrattade så mycket.

Sov läänge på tisdagen. När jag väl vaknat packade jag ihop mina saker och gick hem till Per en sväng. Vilket var fullständigt onödigt eftersom att han (bortsett från L&M-historien) satt och lekte med Emil. Ibland så blir jag faktiskt lite trött. Men jag gick efter en kort stund till bussen. Fast på vägen dit kom jag på att bussen bara går på skoldagar, sedan kom Vendela och så började vi gå in till Leksand. Hann en bit innan vi mötte Victor och strax efter det hämtade de upp oss. Men då hade vi gått en timme. Bra av mig (oss)! 
   En tripp till Borlänge med frugan och Hanna blev det också. Hon köpte saker och jag köpte plåster. Och så åt vi på Donken. Och Hanna påbörjade sin kriminella karriär. En lång bilresa med en sur Hanna senare var vi hemma och softade. Gjorde egen pasta och åt pesto till. Och så såg vi på Sex and the city. Sedan var klockan helt plötsligt jättemycket och vi sov.

Nu är det onsdag och jag är i sthlm igen. Min telefon fungerar inte så jag planerar att köpa en ny imorgon. Skål. Idag har jag lekt med två kanonsnygga och roliga flickor och det ska jag göra imorgon med. Vi har precis ätit Ben and Jerry's och softat framför tvn.

Lyckliga huset

2009-04-13 kl. 17:47:13

Utgång med Sara blev det i lördags. Började med lite poker hemma hos henne med S och Cenneth. Sen bar det av till Magnus N och där var massa mer folk. Drog väl till lucky någon gång sen. Har ingen aning om vad klockan var då. Smet in, lullade runt och träffade folk. Vendela + kompisar var där. Magnus, Pelle och Micke var där. Simon var där. Camilla, Johan och Oskar var där. Per och co var där. Roger var där. Rolig kväll var det i alla fall.
Och Cenneth blev sur på mig för att jag inte ville ligga med honom.
Magnus berättade att han försökt få mig i säng sen första kvällen. Och så ska jag tydligen bjuda honom på pizza i sommar.
Fick Pelles nr för tredje gången.
Och Sara försvann mitt i allt som vanligt.
Roger gnällde över att jag fortfarande inte skaffat pojkvän.
Jag blev åter igen chokerad över den katastrof-dåliga musiken på lucky.
Helt enkelt en rolig kväll med massa folk!

SP på S2

2009-04-11 kl. 18:08:22

Sugarplum igår med Linn, Camilla, Madde och Pellan. Alla tiders. Mycket över förväntan. Och jag hoppade mest av de som stod längst fram, tihi. Såndär Linn-musik är rolig att dansa till må jag säga. Istället för såndär annan musik som det brukar vara. Gick upp kl 7 imorse och åkte till jobbet. Nu har jag jobbat hela dagen, inte suttit still en minut. Nu är det lite snurrigt. Menmen. Får se vad jag ska göra ikväll. Duscha är första planen.

Färgade håret i förrgår. Asnice. Rött igen. Svårt att låta bli.

live your dreams life's waiting for you

Happy!

2009-04-08 kl. 10:01:10
Pappa plockade upp mig igår vid 7 sen åkte vi hem, hämtade upp Linn på vägen. Softade en stund i skolan med Mathilda och Hanna. Härliga flickor! Efter det blev det lunch på Siljan och en glass på en parkbänk på strandpromenaden. Underbart, då kom Joakim och Marcus helt plötsligt springade. Oväntat men roligt.
Till middag blev det mina köttbullar och senare kom J och hämtade mig på MCn. HIHI. Det är roligt det. Sen blev det glass och kolasås. Samt en film jag redan sett.

Well the years start coming and they don't stop coming

2009-04-06 kl. 13:57:57

Hur lyckas alla? Jag är screwed. Helt körd. Attans äpplen.

Jag vill också vara liten. Bara leka och ha roligt hela dagarna och göra konstiga saker. Inte vara stor. Inte ta ansvar. Inte vara duktig.

- Köp bara det du verkligen vill ha
- Säg ja till så mycket du kan
- Gör INTE saker du mår dåligt av

Didn't make sense not to live for fun
Your brain gets smart but your head gets dumb
So much to do, so much to see
So what's wrong with taking the backstreets
You'll never know if you don't go
You'll never shine if you don't glow

157

2009-04-05 kl. 19:13:32

Jag vill campa, äta pepparkakor och gå i pyjamasbyxor på stan.

Idag har jag vart på Ikea med Sofia. Köpte 6 glas och en ram. På tisdag åker jag hem. Då får jag träffa massa söta människor. Imorgon också. Hihi.

Inatt drömde jag om Joakim. Han kom fram till att jag var dålig på att kyssas och så hoppade vi runt på klippor.

This life isn't always what it seam

2009-04-04 kl. 21:21:57

Jobb i fredags. Underbar dag. Som alla andra.
Idag har jag pratat med min söta lilla syster. Träffat Emil igen. Jag hade rätt. It'd never work, men han luktar gott. Gick tre timmar i solen. Sen åt jag världens största bit prinsesstårta. Och jag var inte hungrig. Ovanligt. Sen blev det middag hemma här med mormor, Frida och Jonas. Oxfilé m.m. HIHI. Ibland lönar det sig.

vill ha dig i mörkret hos mig. eller nåt. skål. hallongrottor nästa.

Idag mår jag fantastisk bra!!

2009-04-02 kl. 17:37:45

Bio i tisdags med Malin + Ch. Kenny Begins. Mycket rolig. I övrigt rullar allt på. Jobbar och sliter, har vart i skogen 5,5 timmar idag. Som tur var sken solen för det mesta. Vi lekte Banankull och Alla byter träd. Emil trillade jämt och tappade skorna vilket resulterade i att både han och jag satt och asgarvade på marken. Efter en stund kom alla barnen och slängde sig över oss. Emil kallade mig gullunge idag. Han lär sig, från bajsunge till gullunge är bra. Nu är han gullEmil. Hihi.

wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiie. tänk att folk alltid pratar med mig när jag behöver det mest. fantastiskt.
-MisterMartina-
21 år. Dublin.
Gillar:Munkar, musik, människor, resor.
Gillar inte: Lögner, vatten.