- Vad du behöver är en gurka med senap

2008-09-30 kl. 22:54:23

Jaha, men tack för den informationen Lars.

Och så blidde det inget Skottland

2008-09-30 kl. 18:52:42

Känner inte för att åka just nu alldeles själv, och Malin var ju inte direkt så pepp på det. Ett halvår hade vart nice, men ett helt år därborta själv.. Fast om jag inte hade haft en massa planer för slutet av oktober/början av november så hade jag nog åkt ändå tror jag. Menmen, får se vad som händer då.

Var i Mora på jobbmässa idag, den var lite smådålig tyckte jag, inget konkret som jag hade hoppats på. Men jag fick ju träffa lite sött folk (Jocke, Stoffe, Kalle, Leksell, Klintberg, Magnus, Marcus).

Har även pratat i telefon med min lilla fru i en halvtimme. Trevligt att få prata lite med damen, var ju ett tag sedan nu, hon berättade om sitt lilla as Kidde. Det påminner mig om sommar och Cenneth, fast han var iaf ärlig. Så vi får väl hoppas på att Kidde är dödssjuk, för annars finns det stor risk att vi slår ner honom i helgen. Jag hoppas verkligen att Malin vill gå ut med mig på fredag, så att jag kan leka lite med pojkarna på lördag. Det vore nice, efter som att det sög sist.
Well well, only time will tell. . . (haha det rimmade ju)

Inga oväntade nyheter här inte..

2008-09-29 kl. 22:06:02

Då bär det av till Mora imorgon på jobbmässa. Det kan bli roligt, hoppas verkligen att vi hittar något för nu vill jag härifrån, fortare än kvickt! Malin följer inte med verkar det som, och av någon konstig anledning är jag inte det minsta förvånad. Hon har ingen skjuts hit, bra på att planera är hon ju inte dendär bruden. Dock tycker jag om henne ändå.

Idag har vart en ganska slö dag. Gick upp vid 12 och sen dess har jag inte gjort mkt, mest haft ont i huvudet. Men nu är det äntligen bra igen, happy Martina! Joakim är iaf inte sur på mig och det känns riktigt bra. Har varit lite orolig.

Varm om händerna

2008-09-28 kl. 21:01:23


Med tumvantar från HM, 79,50.-

Pigg som en mört

2008-09-28 kl. 18:24:10

Inatt hade jag jättesvårt att somna, var hur pigg som helst. Tillsist lade jag mig på golvet, och jag somnade väl runt 3 halv 4 någon gång, så eftersom att jag började jobba idag kl. 6 så har jag sovit mindre än 3 h. Känns ju helt underbart just nu. Eller nej nu ljög jag, jag är så jävla grinig och trött. Men det gick åtminstone bra på jobbet. Hade frukost och lunch själv, fast det var inga problem, förutom att soppan kokade över. Men jag är ju ganska van vid att koka över saker, det har jag ju gjort minst 1 gång i veckan hela sommaren.
Mina fötter gör så fruktansvärt ont, från att gå typ 1 h om dagen till 6-7 h, det är inte roligt! Det gör ont.

Just nu sitter jag och väntar på att det ska bli middag, fast det blir väl förmodligen inget gott ändå. Men jag hoppas! Sen ska jag väl försöka sova lite antar jag, kan ju vara en ganska bra ide känner jag.

Skulle ju ha ridit med Sara i helgen, men hon har inte hört av sig och jag har ju ingen häst så det blev inget. Jag hade väl inte orkat ändå så.

Kroatien och kineser

2008-09-28 kl. 01:32:53

Jag har träffat tåg-Per idag, och han har berättat om deras tågluffande. Jag har även träffat en gammal klasskompis, Emil H, det var inte igår jag såg honom må jag säga. Och han kom tydligen ihåg mig också! Markus skjutsade mig på Sofias cykel in till Leksand, det tyckte jag var hysteriskt roligt och jag kunde inte sluta skratta. Men det är ju som vanligt. Danne L var iaf bajs och dissade mig från och med att vi kom in till Leksand. Det tycker jag var lite evil av honom!
   Under kvällen kom jag också fram till att jag är så fruktansvärt trött på Leksand och alla människor här! Jag vill BORT!

Just nu sitter jag hemma i min säng och är för full för att somna, fast jag är inte full alls, men sån är jag. Och så är jag så jävla lack på Joakim för att han håller på med henne. Fast jag borde inte vara sur, inte alls. Och då blir jag sur på mig själv istället. SUCK! och så ska jag gå upp om 4 eller 5 h.. Jippi! Eller inte.

Lars hörde av sig ikväll också och tyckte att jag skulle visa tuttarna, otur för honom att han var i ett annat land.. (Och förmodligen lagomt full). Har pratat med Per, han sa att han kommer hem nästa helg, kanske. Wiiie, sa jag då!
   Kvällens höjdpunkt var ju  att leka lite med Sofia och Mikael för en gångs skull!

Snygga möbler på IKEA

2008-09-26 kl. 19:18:07

Hade lite tråkigt tidigare idag (för ovanlighetens skull) så jag kikade in på IKEAs hemsida och hittade lite grejer,

HEMNES klädskåp 3 195.-                                              HEMNES byrå 1 395.-

En ny vinterjacka och kvällsplaner

2008-09-26 kl. 19:05:38

Blev ju Lager 157 med min lilla mamma och syster Vendela. Mammas bil är lite småkonstig just nu, så den hoppar fram, ganska roligt, men inte så skönt.
Hittade mig en ny ganska snygg vinterjacka:) Kostade mig 400, normalpris: 1600, ganska bra affär trots allt!


I övrigt har jag precis ätit middag och snart bär det av till Joakim för att se på film med lite folk. Har dock inte den blekaste om vilka "lite folk" är, men det är för det mesta ganska trevliga människor, så det blir nog bra det! Tidigare idag frågade Johan B mig om jag ville dricka öl med honom ikväll, han måste varit lite desperat, men sedan kom han på bättre tankar och avblåste det hela. Det var nog tur tror jag.

Laddar också upp en bild på min nya hårfärg och nya frissa. Fast det är ju inte världens bästa bild. Man tar vad man har.

Bastuhetta

2008-09-26 kl. 12:06:24

Idag har jag varit duktig och diskat, tvättat (i den andra tvättmaskinen) och eldat. Och dagen är ju inte slut än, så jag kanske hinner göra något mer vettigt, vettigare än att sitta framför datorn och läsa Ellens blogg iaf. Skulle ha ridit också tänkte jag, men de sköt i skogen, så jag tappade liksom lusten. Men jag ska:

- Gå ut med vovven
- Tvätta lite till
- Göra köttbullar
- Duscha
- Åka till lager 157 och förhoppningsvis hitta ett par sköna jeans
- Laga middag sen någon gång
- Ikväll vet jag dock inte, en liten promenix kanske

I övrigt har jag kommit på varför mitt rum är som en bastu, elementet är ju på! Smart Martina, men eftersom att mitt element är som det är så kan man ju inte sänka värmen på det. Så jag får glatt köra med öppet fönster och stå ut med en massa flugor i mitt rum

Will you kiss me or just leave me?

2008-09-25 kl. 18:54:49

Jahapp, så fick man jobb i Skottland. Åker den 21 oktober. OM jag åker. Vet inte riktigt vad jag ska göra än, jag menar Norge är ju lite närmare, men Skottland är lite coolare! Fast flytta en massa hundra mil bort helt själv, jag vet inte, risken att min "fru" tänker följa med är ju inte så stor. Jag tror hon trivs ganska bra här trots allt gnäll. Men vad vet jag?

En sak som jag stör mig på just nu är att vår tvättmaskin är cp, så när man tvättar blir kläderna skitigare än vad de var innan! Wtf liksom

Dagens highlights

2008-09-24 kl. 23:20:09

  • Ny frisyr
  • Lunch med Vendela
  • Mys med henne och Rebecca i solen
  • Var duktig och gick till ungdomsmottagningen
  • Träffade Lisa i affären
  • Svarade på ngn söt lite M-killes frågor
  • Pratstundenmed Fanny på bussen hem
  • Ny hårfärg
  • Ny musik
  • Mina underbart goda köttbullar som jag skulle kunna äta som godis
  • Skräckis med pojkarna
  • Malin sa att jag är fantastisk (var dock igår)

War Trash by Ha Jin

2008-09-24 kl. 10:24:32

"They knocked your anklebones with a special stick that had a knurl on it's end; they shoved a water nozzle into an inmate's anus and then turned on the hydrant (one man was killed this way); they tied your hands up and rubbed chili powder into your eyes; they forced you to kneel on sharp-edged open cans; they slashed your flesh with a knife and then put salt on the wounds, saying this was a way to prevent infection; they sharpened matches and inserted them under your fingernails, then lit the other ends; they kept you upside down in an empty vat while scratching your soles with brushes; they tied you to a bench and filled your stomach with chili water; they tore off your clothes and put you into an oil drum containing broken beer bottles, then sealed the drum and rolled it around."


Always remember that life could have been worse!

0,75 år kvar tills jag får gå på systemet!

2008-09-23 kl. 23:52:37

                                                                                 
Måndagskvällen spenderade jag tillsammans med Joakim. Först badade vi lite bubbelpool (dock utan bubblor) på Masesgården.
Påvägen hem till honom mötte vi sedan en älg! Det var länge sedan, då känner man verkligen att man bor i skogen..
Sedan såg vi lite på 2 and ½ men, som är så himla bra! Efter det var han en snäll pojke och gav mig lite massage innan han
körde hem mig på mc.n, det var nog den sista turen för iår tror jag, lite småtråkigt..
   Det är så härligt att umgås med killar, för de pratar inte non-stop. Och de pratar inte om sig själva hela tiden, eller inte de jag
umgås med iaf. Fick höra att Linn, Danne och ngn mer kommer hem i helgen, så det blir nog Lyckliga huset, wiiiie! Sofia kommer
hem också:D Fast jag har svårt att tänka mig att hon och Herrn vill följa med. Tyvärr!

När jag vaknade idag var det så mycket dimma ute att jag knappt såg stallet. Väldigt deprimerande eftersom att jag hade tänkt vara duktig och ta en liten tur med hästen! Som tur var så lättade dimman och jag kunde ta en liten sväng med Sara och Jaago. Väldigt mysigt, och jag får inte lika ont i arslet efter längre heller! Alla tiders!
Idag har jag gjort kantarellpesto, den blev inte jättegod tyvärr, men ätbar i alla fall. Jag har fått lite klagomål på sistone av min lillasyster som tycker att jag bakar fel sorts kakor, så idag var jag snäll och gjorde chokladrutor åt henne.
Jag har även fixat designen på hennes blogg, tycker att det är jätteroligt! Fast jag är inte lika nöjd med hennes som med min.
Denhär kvällen har jag tillbringat med Lars, vi inledde kvällen med lite Simpsons och Family Guy, sedan Filip&Fredrik, Tila Tequila (som är helt sjukt, men roligt) och sen blev det lite rock. Första låten var med Sixx AM, och gissa om Martina var glad!! Fick även höra lite Puddle of Mudd som jag inte lyssnat på på år och dagar




Skottland - Härligt, engelska, men får förmodligen åka själv i 1 år!
Norge - Åka med kompisar, både bra och dåligt, hårt jobb, men hem på helgerna
Au pair - Bra alternativ förutom barnen, engelska, mindre än 1 år
London - Vore ascoolt, vet inte längden, servitris..
Sälen - Roligt, mkt festande och snö... Men om min fru följer med så, fast det har hon väl inte tid med..=/

Pink

2008-09-22 kl. 15:26:50



I live a life of sin
But it's alright
I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Cuz I can

Pretty in pink

2008-09-21 kl. 20:58:44

Kvällen börjar med att det inte går några tåg så att jag måste vänta en timme till! på bussen, jag som inte gjort ngt annat än att vänta hela dagen. Så tänker jag att jag kan sitta på Siljan och läsa lite då, men då är Siljan såklart stängt. Kanon!
På busshållsplatsen träffar jag iaf Cissi och Jenny, och det var trevligt, länge sen man såg de flickorna. Sminkade och kanonfina från topp till tå var de, och så kommer jag där och tycker jag är duktig som lyckats kladda på mig lite mascara.

Senare på kvällen får jag sms av Sofia som säger att hon saknar mig!! Omg tänkte jag, vad har hon druckit. Men det var dock himla trevligt att höra. Tom Sara hörde av sig:)

Himla trevligt att få umgås lite med Linn, händer ju inte speciellt ofta nuförtiden. Vi var på s2, inte alls mkt folk, men det var roligt ändå! Och jag (vi) dansade och hade roligt och bara sket i alla killar:D Så himla skönt! Fast musiken sög verkligen, det var värre än lucky! Mycket värre, förstår inte hur dom kunde anställa den DJn, menmen.. Något deprimerande är också det faktum att jag kan dricka 7 4.5or utan att känna ngt alls. Livet blir ju mkt billigare om man är lite lättpåverkad!
Min telefon lever sitt eget liv också, rang tre samtal och skickade 7 tomma sms till Alex när den låg i min ficka, med knapplås PÅ!

Idag har jag lekt med Sara hela dagen, först körde vi hennes lilla troll Bianca. Efter det så bakade vi pizza! Sedan slappade vi lite, och sen slog vi på stort och bakade en äppelpaj, underbart gott! Men jag blev så mätt att jag trodde att jag skulle spy, känns som om jag inte behöver äta mer på ett par dagar nu.

I Alone

2008-09-18 kl. 22:08:17

Sitter i min säng
och funderar

question: VAD SKA JAG GÖRA?

answer: dunno

Adios

2008-09-05 kl. 10:09:02

I höstas när Per pratade om hur mkt han saknade skolan sa jag att jag aldrig, ALDRIG, skulle sakna skolan.. Och vad tror du inte att jag gör precis just nu? Eller ja, gjorde nyss iaf.. Sen såg jag en massa människor och så slutade längtan..

Update

2008-09-01 kl. 18:20:45

Herrejesus vad tråkigt det är att inte ha ett jobb, jag menar vad ska man göra hela dagarna? Det var iofs skönt att få sova till kl 12 för ovanlighetens skull. Men nu då? Aptråkigt liksom! Så nu har jag suttit framför tv.n med datorn i knäet hela dagen..

Och jag är lite smått orolig över jobbet i Skottland. Att alla bara tjatar om det hela tiden hjälper inte direkt. Suck! Jag vet inte om vi fått jobb, eller om bara jag fått jobb. Jag vet inte hur Malin ska finansiera sina första två månader om hon fått jobb, jag vet inte om jag orkar åka själv eller om jag isf ska åka till Norge med Jocke & co. Men jag vill åka till Skottland med frugan, det vore kanonkul! Jag menar, Hello English:D Sooo Sweet!

Var ute med frugan i lördags, Borlänge. Inte roligt alls, Rock House sög, typ inga människor alls där=/ S2 var ju lite roligare, men vi hann ju inte vara där spec länge, + att det är apdyrt=S

Fredagen började med en trevlig överasking; Sara hörde av sig! Ville att vi skulle göra ngt på kvällen, Kanon tänkte jag. Och det blev det ju... NOT! Blev lite supa hos Pelle, han bjöd mig på ett par glas vin, det var ju snällt. Sen kom Mats, och jag typ dog och ringde Jocke i halv panik, så han och Stoffe kom och hämtade mig:) Sen åkte vi hem till Katta och Fredrik och såg ngn helkonstig film.

Igår berättade Vendela för mig att Micke tydligen tycker att jag har blivit snygg.. Good to know liksom.. Sista dagen på jobbet, riktigt skönt att slippa vara där själv mer!
Kvällen tillbringade jag med Lars och Jonas. Jonas bjöd på ngn sprit.. Så vi satt där och småsöp (som vanligt) samtidigt som vi tittade på Jackass 2. DET var dock ganska roligt! Och Jonas var precis som vanligt, men det är ju bara roligt.
-MisterMartina-
21 år. Dublin.
Gillar:Munkar, musik, människor, resor.
Gillar inte: Lögner, vatten.