We're so starving

2008-11-30 kl. 18:31:35

Helt oplanerad utgång igår med pojkarna. Det började med att jag skickade ett sms till Joakim och frågade om han hade några planer för kvällen. 10 minuter senare ringer Leksell och säger att han har hört att jag är sugen på att gå ut. Jaha, visst tänkte jag. Pratar runt med lite folk, sen ringer Markus (som inte ens skulle med egentligen) och säger att han hämtar mig om 15 minuter. Då har jag inte duschat eller någonting. Scors. Gör det jag ska och är klar precis till att de kommer. Johan sitter i bilen och vi hämtar upp Tägt.

Sen åker vi hem till Leksell, sen Kalle och sen är alla sura för vissa ville käka pizza och vissa inte. Och ingen ville stanna hemma själv och alla fick inte plats i bilen osv. Tillslut ringde jag Christoffer så att han kan köra några. Så äter vi pizza och dricker lite öl. Sen åker jag och Ch till Statoil och köper öl. Wii. 76 kr för 6 st och jag har 3 kvar hos Kalle. Kalas.

Vi spelar poker, kul! Fast jag vann dock inte. Sen kommer Klintberg mitt i allt. Sen blir det ölspelet och Leksell är full som ett svin, Adde kommer och är glad och munter. Tillsist bar det av in till Lucky, kanonkul, eller inte. Men det kunde ju ha varit betydligt värre. Träffade Marlene, kanske blir en fjällenresa med henne och Lars i framtiden. Sweet. Och så träffade jag Micke, söööötaste killen jag känner. Såg även en massa folk som jag inte ville se. Oskar vågade dock hälsa på mig, inte illa alltså. Dansade lite gjorde vi också. Haha och det var Johans första gång på Lucky
Det bästa var nog att jag fick slåss lite, även om det resulterade i att pojkarna gav mig ett nytt "smeknamn" och pratade om det hela vägen hem.

You wanna set things straight

2008-11-28 kl. 16:09:21

Varför blir saker aldrig som jag vill att de ska bli?

LL

2008-11-25 kl. 20:28:57

Bara för att jag har åkt tåg med Lasse Lindh!


Indecisive

2008-11-24 kl. 13:24:46

Jaha, nu har jag tackat nej till Skottland. Jag har ändrat mig ungefär 175 gånger om dagen, inatt mådde jag skit för att jag skulle åka. Nu mår jag inte lika mycket skit, men fortfarande lite. Det är ju ett jobb, en chans, men å andra sidan är jag inte den bästa på att ta vara på mina chanser. Jag pallar inte heller att vara borta ett år från mina kompisar. Och knappt få prata med dom heller. Nej usch. Eller vill jag? Kan jag? Jag tror jag blir tokig på dethär. Jag vet INGENTING. Just nu vill jag helst bara göra saker som jag mår bra av. Ta det lite lugnt med utvecklingen. Jag menar, har jag inte tid på mig? Tja, vem vet om jag dör imorgon, det tror jag dock inte så. Fast tänk om jag aldrig får chansen igen? Då är det väl så. Jag överlever. Det känns bara som om att jag sviker pappa. Han vill att jag åker, men jag kan ju inte åka för hans skull. Eller kan jag? Alltså kära hjärtanes. Måste jag jämt vara så satans velig. Kan jag aldrig bara bestämma mig för något och att det är rätt. Måste jag jämt hålla på att analysera allting, hela tiden. It drives me crazy! Jag vill inte mer nu! Jag orkar verkligen inte. Varför kan jag inte bara lita på mig själv? Lita på att jag tar rätt beslut och att allt kommer bli bra. Inte vara så påverkad av vad alla andra tycker. Det är ju trots allt mig det handlar om. Inte dem. Andas Martina, ANDAS.

Funderar istället på om jag ska åka iväg på en liten språkkurs på Irland. I tre månader. Det är lite lagom länge tycker jag. Det klarar jag av. Ska bara se hur dyrt det blir.

Sofia ringde! Det var trevligt, ska träffa henne imorgon hade jag tänkt. Nu ska jag ringa Sara och höra om hon vill leka med mig. Sen ska jag ringa mormor.

Cold as ice

2008-11-23 kl. 15:49:57

Utgång igår i Falun med Joakim och Nina + en massa andra. Förfesten SÖG så mkt att jag frågade Linn om hon kunde rädda mig, men hon hade druckit Irish Coffee, så det gick inte så bra. Men när kvällen är så dålig kan det ju bara bli bättre. Och det blev det, åtminstone ett tag, sen blev det katastrof igen. Life.

Träffade iaf Erik, det var ju lite oväntat, tänk vad världen är liten ibland. Och Han svarade igen. Då blev jag glad. Hihi. Dumt egentligen. Men sånt är jag ju faktiskt bra på. Hade en fin liten pratstund med Joakim imorse. Mysigt. Idag vill jag inte dö. Känns ganska bra.

När jag skulle ta tåget hem gick jag efter en kille, "Fan vad snygg stil han har" tänkte jag, och vem var det om inte Peter Siepen. SNYGG!


We all want to seem like we've got it all figured out
Well let me be the first to say that I, I don't have a clue
I don't have all the answers, ain't gonna pretend like I do

-LifeHouse

I want to be free

2008-11-22 kl. 00:41:20

Jag vet inte vad jag ska säga. Jag förstår mig inte på folk.

Igår pratade jag med Sara, hon verkar inte vara sur på mig, vilket känns väldigt skönt. Och så ringde jag Jenny och hon blev glad. Idag har jag träffat Malin, Linn och Lars. Ska ut med Linn imorgon så nu är Joakim sur för att jag inte leker med dom. Men så kan det gå, eller så brukar det gå. Men jag lovade trots allt Linn först. Och så flyttar jag nog till Skottland i januari. Tror jag, jag vet inget som vanligt. Har ändrat mig ungefär hundra gånger idag. Men vad ska jag egentligen vara kvar i Sverige för? Händer ju knappast något nytt här. Nej usch!

Idag har jag även införskaffat porslin. Mycket fint. Nu vill jag helst av allt . Men det ska jag inte göra. Som vanligt. Over and out

Note to myself

2008-11-20 kl. 01:11:56

Men Martina, SLUTA FÖR I HELVETE!

Memories

2008-11-19 kl. 17:05:37

Jag minns vinter. Jag minns snö. Jag minns en promenad. Jag minns ett litet värdshus. Jag minns våfflor. Jag minns pappa. Ibland tycker jag om att minnas.

Tisdag 18 november

2008-11-18 kl. 18:07:40

Viktor skrev precis till mig på bdb, och nej jag blev inte förvånad, inte alls. Eller?

Snart ska jag äta, kanske, sen ska jag till Joakim, han snackade om poker. Kan ju bli roligt det.Ja, poker hade ju vart roligt, men Joakim lurade mig. Det aset. Haha, men vi spelade True or false med Lisa och Magnus, och det var ju faktiskt ganska roligt. Inte lika roligt som poker dock. Menmen.
Och Johan svarade, he remembers me. That's kind of sweet. Nu blev jag lite glad.

All I want for christmas is you (and you, and you, and you....)

2008-11-17 kl. 22:21:22

Min önskelista:
- Ljus
- Monopol
- Mugg från Duka
- Ergorapido från Elektrolux
- ACO bodylotion
- Puma parfymen FreeFlowing 

Jingle bells jingle bells, jingle all the way
oh what fun it is to run in a one horse open slade

New haircut

2008-11-16 kl. 00:20:13

Har jobbat hela dagen idag, tungt som satan att behöva gå upp när klockan ringer på morgonen. Är ju inte direkt van vid det. Allt gick bra, träffade Tessan och Maria R, hur trevligt som helst. Så länge sen jag såg dom. Imorgon ska jag också jobba ett par timmar, så jag får inte sova då heller. Vendela har klippt mitt hår, jag är inte nöjd, men det växer ju ut igen. (och jag får ju skylla mig själv när jag är för snål för att gå till frisören). Kvällen spenderade jag tillsammans med Per och hans familj. Så himla roliga! Vi bakade muffins, skrattade och avslutade med Jiddra inte med Zohan, en helt sjuk men ändå ganska rolig film. Deras mamma hittade en xiderflaska med en tomat i i någons rum, undrar hur den hamnade där.....

tjuvlyssnat.se

2008-11-14 kl. 20:57:52

Två tjejer ~14 sitter och pratar om allt mellan himmel och jord.
Tjej 1: Vet du, man får välja vilka kläder man ska ha när man blir begraven.
Tjej 2: Får man? Jag skulle nog vilja ha mina Diesel-jeans och min Fjällrävenjacka.
Tjej 1: Ja, man måste ju ha något bekvämt men samtidigt snyggt.
Tjej 2: Tänk om man inte hinner välja innan man dör. Då kanske typ mamma väljer kläder till mig. Om hon valde typ manchesterbyxor och en Cubus-tröja så skulle jag döö!


Fyra tjejer ~15 sitter och pratar om att åka tåg.

Tjej 1(förskräckt): Tänk att åka själv på tåget, med massa andra i en sån där kupong! Kupong... visst heter det så?
Tjej 2 (brister ut i skratt): Hahaha, kupong! Det är ju en maträtt!

En ganska full kille ~19 står utanför klubben med en inte lika full tjej ~18. De pratar en stund, och det framgår att tjejen är engelsktalande. Plötsligt rapar killen.
Kille: Oh, excuse me, I usually rape when I'm drunk.

Bara en liten känsla som kommer över mig då och då

2008-11-13 kl. 12:33:22

Ibland blir jag bara så fruktansvärt trött. Trött på hur otrevliga människor är, trött på hur människor behandlar andra människor. Trött på hur människor behandlar världen, bara så jävla trött. Jag ger nästan upp hoppet om mänskligheten (okej, nu överdriver jag lite kanske). Ibland så förstår jag mig inte på folk, hur tänker dom? Ibland ger jag upp hoppet om  mig själv också, hur i hela fridens namn ska jag klara mig i denhär sk världen? Där alla bara är falska, otrevliga och egoistiska. Där ingen egentligen bryr sig om någon annan, eller så gör de kanske det, innerst inne. Har bara lite svårt att visa det. Vad vet jag. Just nu är jag bara less. Funderar på om jag är lika otrevlig och egoistisk. Kanske, kanske inte. Folk brukar ju ha en tendens till att missförstå mig. Jag kanske också missförstår dom. Nu är jag snurrig. Men Magnus tyckte att jag var gullig som kom ihåg hans födelsedag. Då hatar nog inte han mig längre i alla fall, det var ju härligt!

Då ska man bara vänta ett par-tre veckor på svar

2008-11-12 kl. 19:25:34

Träffade Filippa idag i skolan. Söt flicka! Sen var jag och lunch med ma+pa m.fl. Simpelt, men gott. Gick sedan till brandmannen så jag kunde ta bussen till Borlänge, där träffade jag Malin A, så pratade jag med henne hela vägen till stan. Efter det åkte jag buss ut till Romme, väl där var jag en timme tidig, så jag och en tjej som hette Klara satt och väntade tillsammans. Härlig tjej. Intervjun hade jag med Linda och Jimmie, och jag tror att det gick bra. De såg ganska nöjda ut i alla fall. Så jag hoppas nog, men det börjar ju inte förren till jul ändå. Så jag har ju lite tid kvar att spendera. På Uppsala. Osv. Sara var också på intervju, så jag fick åka med henne ända hem till Leksand. Total lycka! Och snart ska jag nog till Lars och dricka alkohol tror jag.

Sometimes I lie awake at night and wonder

2008-11-12 kl. 00:56:41

Hur kunde allt gå så fel?

Återfunna mjukisbyxor

2008-11-11 kl. 18:47:49

Spenderade dagen på Kupolen med Linn. Köpte julkort, en t-shirt, strumpor, en julklapp till Annie och en tavla. Sen fick jag lite ångest över att mina pengar kommer ta slut. Fast jag överlever nog ändå. Är lite nervös över arbetsintervjun imorgon, men jag hoppas det går bra. Pratade även med barnmoskemottagningen idag så jag får nya piller. Iofs tror jag att jag ska sluta. Men det kan ju säkert vara bra att ha ändå. Och så har Linn tydligen mina mjukisbyxor. Mysteriet är äntligen löst! Jag som trodde jag hade slängt dom. Bra koll jag har, verkligen.

Äntligen lite social igen

2008-11-10 kl. 21:56:58

Vaknade vid tio. Softade och lekte lite i Photoshop. Drack såklart en kopp kaffe. Sen var det visning på huset så jag och Råttis gick på en promenad i blåsten och regnet. Jag fruktade att vi skulle dö, men som tur var gjorde vi inte det. Vi blev bara lite lagomt blöta. Efter det ringde jag vårdscentralen och Matilda. Senare Joakim, trodde vi skulle slåss idag, men icke då. Nu har jag precis talat i telefon med Malin i en timme, var lite orolig att hon var sur på mig, men tydligen inte. Vilken lättnad!

En lugn men ändå trevlig kväll

2008-11-09 kl. 12:34:20

När jag anlände till Eriksson igår så var de redan i full gång med poker. Jag fick vara med. Äntligen fick jag vara med och spela poker. Satan, det är ju så att man blir alldeles lycklig inombords. Sen blev det ölspelet, väldigt oväntat. Eller kanske inte, roligt var det i alla fall. Tror några av de blev lite fulla, sen satt vi i soffan och tittade på lite youtube-klipp. Det sög faktiskt, så jag gick och slogs lite istället. Sådär som jag brukar göra. Tägt försökte få Anton att slå mig. Och jag säger bara FAAAN! Sen gick jag hem. Fick ngra sms av Klintberg och Daniel. Såg på ett avsnitt av Ugly Betty, sen somnade jag ganska glad. (Om man då bortser från. honom)

Finally

2008-11-09 kl. 01:38:37

Idag av alla dagar träffar jag honom på riktigt för första gången. Nu när han haft en underbar tjej i många månader. FAN! Fast han såg på mig. Men ändå. Åh, mitt liv är ju heeelt jävla underbart!

Are we growing up or just going down?

2008-11-08 kl. 20:08:26

Idag har jag mått bajs. Allt har bara varit så, jag vet inte, meningslöst. Inte den minsta lust att göra något överhuvudtaget, vill bara krypa ner under täcket och aldrig komma fram igen. Om man ändå kunde det. Så jag sa nej till Malin efter att jag sagt ja. Har lite dåligt samvete över det, för jag hatar själv när folk gör så. Jag känner mig så tråkig. Men jag orkar inte, och jag vill inte. Saknar henne gör jag såklart, men jag är inte "in the mood" för att träffa folket där och vara trevlig. För att jag känner mig alltid, sämre, inte lika bra, inte lika rolig, inte lika snygg och allt sånt. Det klarar jag inte av just nu, då börjar jag seriöst gråta. Och hur kul sällskap är jag då?
Dubbelmoralen i det hela är att jag nu tänkt gå hem till lilla herr Eriksson, det är inte lika långt bort och jag mår bättre runt de som är där. Tror jag, hoppas jag. Annars kan jag ju alltid gå hem. Först smsar Klintberg mig, sen Christoffer och sist Leksell, desperata efter tjejer tror jag. Men om Jörgen ska dit borde det komma lite småflickor. Trevligt att de kommer ihåg mig dock. Det muntrade upp mig lite iaf. Och så har jag pratat med min syster, hjälpte också lite. Nu lyssnar jag på Fall Out Boy, så snart är jag nog bra igen. Synd att jag inte gjorde det tidigare så jag kunde lekt med Malin, men men. Man kan inte vara bra jämt. Eller?

Jag borde ringa Linn också, har inte pratat med henne på evigheter. Känner mig lite taskig över det också.

Ugly Betty

2008-11-07 kl. 18:14:15

"Guys needs stuff like that book, it gives them the confident to talk to girls. Otherwise they'd just be starring at our boobs."

Onsdag 28 Oktober

2008-11-07 kl. 14:00:48

"Saker och ting skulle bli annorlunda nu. Naturligtvis kan man inte döda folk genom att hugga i träd. Det förstod han väl."

Låt den rätte komma in - John Ajvide Lindqvist

Underbart är kort!

2008-11-07 kl. 13:56:12

Träffade Gabriel på bussen igår morse igen, lite längre denhär gången. Trevligt att prata med någon och få höra lite saker om de andra (även om han inte hade så bra koll).

Och så konserten.
Förbandet var Plan Three som jag sett ett par gånger tidigare, men jag tyckte att de var mkt bättre denhär gången. Lät lite som ngt annat bra band, tror det var Breaking Benjamin.
3 Doors Down var helt underbara, som väntat. Kanon stämning, de spelade mest lugna låter förutom i slutet, då kom de ett par med lite mer fart i. Jag var mycket nöjd, och strålade som en sol resten av kvällen (åtminstone inombords).
Det sämsta av allt var ju att det tog slut. Riktigt dåligt. Nu är jag en tröja rikare och en massa kronor fattigare. Men det är det värt. Lätt. Svårt att beskriva hur bra det var. Ååå älska! Undrar när de kommer tillbaka?
Addicted

2008-11-05 kl. 09:08:48

Gårdagen bestod av 50 first dates, Morgan Pålsson och lasange med Matilda. Och en promenad till stationen där vi träffade hennes militärpolare.. På mogonen träffade jag Gabriel, han lever. Härligt, inte ofta man ser gamla klasskamrater nuförtiden.
   Jag funderar på om jag ska åka till sthlm idag istället för imorgon. Men jag vet inte. Annars ska jag köpa glas hade jag tänkt.  Fast jag pallar nog inte Stockholm idag tror jag. Det blir imorgon. Eller..? Ska ringa mamma nu och höra om hon har tid att åka och köpa glas med mig, jag vill ju inte åka själv. Det kommer ju ta ett år då eftersom att det aldrig går några bussar. Bajs.

Nu skiter jag i allt och går och dricker kaffe istället. Sen ska jag gå på en promenad.

You left a hole where my heart should be

2008-11-03 kl. 11:02:11

Ibland undrar jag hur det hade gått om jag svarat ja. Hade vi vart tillsammans nu? Hade jag varit lycklig? Eller snarare, hade jag vart lyckligare? Eller hade allt bara vart jobbigt eftersom att vi är mindre bra på att kommunicera med varandra. Eller hade vi lärt oss med tiden?
Skulle han ha sårat mig mer om det verkligen hade vart något innan det tog slut?

Det finns så många frågor och inga svar.
Men tro det eller ej så är jag faktiskt nöjd ändå. Och vem vet, snart kanske jag flyttar till Skottland.

Simple Plan, Stockholm och snö

2008-11-02 kl. 13:07:21

Nu är jag hemma i Dalarna igen och det är snö ute. Jag har en konstig känsla i kroppen, jag antar att det är minnen från förra året. Jag tycker inte om det alls.

Sofia färgade håret på mig i fredags, sen var vi på stan en sväng, åt med moster och Sandra. Jag tattade av Mickes mat så han blev lite lätt lack, men jaja. Sofia fick en ny frisyr och sedan mötte jag upp Vendela på stationen, vi åt och efter det så åkte vi ut till Globen. Kö som fan! Så vi köpte lite godis och så, sen när vi skulle gå och ställa oss i kön kom Vendelas söta kompis Matilda och sa att vi kunde stå med dem. Jesus vilken räddare i nöden, för det var ju inte lite kallt ute. Konserten var alldeles underbar! Bästa kommentaren var "I can see that there are some fine ass women in here" (förbandet) och det är ju bra att max 15% var över 18 år. Men jaja. Barnen skrek och var glada.Gick på stan heeeela lördagen tills jag var alldeles slut. Och Vendela kunde inte prata, men jag köpte en julklapp till Nikkan, så nu är i alla fall hon lycklig. Tågresan hem gick oväntat fort. Väl hemma i Leksand bar det av till Marcus där 3 små pojkar satt och småsöp. Men jag fick gratis öl så lite glad var jag ju. Sen åkte vi in till Leksand, gick till Baren. Kom inte in eftersom att det var 20, men Björn var snäll och lät oss gå in och pissa. Träffade Lisa, Tina och Micke som skulle på maskerad i Lima, som Sara tyckte jag skulle gå på, men jag orkade inte, och så kostade det pengar. Så vi drog till Bosporen, träffade folk, lite halvroligt. Efter det åkte vi hem. Skönt!
-MisterMartina-
21 år. Dublin.
Gillar:Munkar, musik, människor, resor.
Gillar inte: Lögner, vatten.