Can we be fucking awsome this summer?

2010-06-12 kl. 11:08:03

när vi var ut igår kände jag att jag saknar mitt gamla liv när vi var ute och rännde jämt. det är fint och man får träffa så mycket fina människor. jag gillar sånt. och jag saknar efterfester.

fast det var ju när vi åkte hem jag helst ville stanna kvar. som alltid.

Fjäril utan vingar - Malin Hedin

2010-06-03 kl. 23:50:02

"Det gör ont! Men hon gör det igen, och igen. Det blöder och svider. Det droppar blod på golvet, det rinner längs hennes underarmar. Men det ska göra ont, hon förtjänar inget bättre (jag vill dö) hon ska ha så ont att hon spyr. Ibland glider knivens egg ner i ett av de öppna såren och då skriker hon så hon tror att hjärnan ska sprängas.
   Jag kommer aldrig kunna visa mina armar igen! rinner det genom hennes huvud när hon ser ner på dem. Och då vill jag inte leva mer! De är svullna, det rinner blod ur såren, men kniven har inte varit tillräckligt vass, eller också har hennes vilja inte varit tillräckligt stark för att nå in och slita av hennes pulsåder, hennes liv. Hon känner i hela ansiktet hur ful (ful, ful, ful, jag är så jävla ful, ful, ful, varför är jag så jävla ful?) hon är när hon grinar, hur trött pch hur ensam hon är."


-Vidrigt bra bok-
-MisterMartina-
21 år. Dublin.
Gillar:Munkar, musik, människor, resor.
Gillar inte: Lögner, vatten.