Solen lyser upp den trista världen

2009-02-28 kl. 09:50:05

Jag känner mig sviken. Trött. Ensam. Men framförallt känner jag mig sårad. För att han fortfarande inte lärt sig berätta saker. För att om det inte ska vara något vill jag åtminstone veta alla smaskiga detaljer. Fast eftersom att jag förstorar upp saker så finns det väl inte ens några.

Solen skiner ute för tredje dagen i rad och idag ska jag vara duktig och gå utanför dörren. Igår var jag fast vid datorn med min och Linns blogg. Men nu jävlar.

Dessutom pratar min mormor om att börja banta. Och då undrar jag återigen; Vad är det för värld vi lever i?

Screw you

2009-02-26 kl. 22:35:52

It doesn't matter because you doesn't really matter

(Well, ofc you do, just not tonight, not when you're acting like this)

Du skär som laser och jag förlorar dig hur jag än gör

2009-02-25 kl. 18:58:16

Idag känner jag mig väldigt ensam.

24 februari 2009

2009-02-24 kl. 11:47:31

När jag satt och pratade med Gittan i söndags så diskuterade vi det faktum att jag var ut på lördagen och gick hem själv lite små berusad och hon kallade det dumt. Varför är det dumt? Varför ska inte jag kunna gå hem själv utan att behöva vara rädd? Vilken kille går hem och är rädd bara för att han är lite full? Man ska väl för guds skull kunna ta sig hem på natten utan att vara rädd för att något ska hända bara för att man är lite berusad. Ingen har den minsta rätt att göra något bara för att jag inte är helt nykter. Jag blir så fruktansvärt trött på denhär världen ibland alltså.


Igår tillbringade jag morgonen med att ringa runt till olika förskolor i Västerort och det gick väl relativt bra faktiskt, alla var trevliga och de flesta tog mitt nummer. I övrigt var det väldigt bra terapi för mig eftersom att jag hatar att ringa och prata med människor. Dessutom åkte jag till Alvik och fick skriva in mig i Brommas lokala vikariepool. Så nu blir det nog bra. Efter det åkte jag in till stan och drog runt lite, sen kom min fru och vi gick på Vapiano och åt mumsig mat och pratade med den trevliga kocken. Deras kockar är alltid trevliga.


Nu ligger jag i Sofias säng och har sökt ett par jobb, det är underbart att ha ett internet som fungerar igen, jag måste fixa det på något sätt. Jag vet inte hur bara. Tåls att tänka på. Senare ska vi fika med Malin i Huddinge. Yeey!

Jag är inte full, jag är bara i kemisk obalans

2009-02-22 kl. 11:47:57

Utgång igår med frugan och ChSöderhof, det var kul att få festa med henne igen, även om det inte var som det brukar. Men det verkar som om Ch verkligen gillar henne och är hon glad är jag glad. Det hände inte så mycket mer än att vi drack drinkar (+öl+vin+cider+baileys) och träffade en låtsas norrman. Alla var glada tills vi gick, då blev det lite sura miner, men  that's life.


Just nu ligger jag i min säng och kikar på högskolan i Kalmar, låter bra! Fast det är ju en bit bort. Vi får se hur det blir.


Det är massa snö här! Igår var det vår och fint och nu är det snö. Va fan liksom, jag är ju här för att slippa snön. Jesus.

En dag närmare sommaren

2009-02-18 kl. 19:01:56

Det blev lite sömn inatt eftersom att jag var tvungen att gå upp kl. 5 så att jag hann med tåget till sthlm. Men det bästa var att det bara tog 2.45, 1 timme mindre än när jag åkte hem. Så resan gick fort, invigde även min kaffe-termomugg som jag fick på tåget någon gång innan jul. Funkade ganska bra. Hemma hos mormor är allt sig likt, vi har handlat, fikat och kikat på datorn. Sett bilder på min kusins son. Pytteliten och jättesöt!


Jag var en sväng i Vällingby och tänkte lämna ut lite CVn, gick inte så bra. Jag blev mest deprimerad, det suger att inte ha ett jobb. Usch! Dessutom har mormors internet damp och går vääääldigt sakta. Inte världens bästa dag, men jag fick god middag. Ett plus. Det är bra.


Dagens miss: försökte gå ner på rulltrappan som gick uppåt. Helt seriöst, gick på och började gå. Sen märkte jag att det inte gick så bra. Ibland har jag verkligen ingen koll alls.

Blod, svett och tårar

2009-02-16 kl. 17:14:07

Så idag har jag vart hos läkaren. Hon skar lite i mig. Det kändes värre än vad det var. Såklart, jag tänker ju alltid för mycket. Kallsvettades, mådde illa och var lite blek. Men jag överlevde. Och det var duktigt av mig. Jag hade åtminstone en bra läkare. Och mamma köpte glass åt mig efteråt. Snart ska jag göra köttbullar. Imorgon åker jag tillbaka, denhär gången följer frugan med. Det är roligt!

En helt vanlig kväll i byn

2009-02-15 kl. 11:13:17

Först trodde jag att jag skulle få leka med Joakim och folket, men det ville sig inte. Sen ändrade sig Joakim och ville tydligen ändå, men då var jag redan hemma hos Lars. Vi såg på Simpsons och sedan drog vi vidare till hans systers lägenhet. Det var egentligen inflyttningsfest, men jag vet inte om jag kan kalla det fest när det var 4 pers. Jonas kom tillslut och plågade oss med sin närvaro. Eller något. Sprit drack vi iaf och det var gott. Eller tja, det mesta var ju gott. Det hände väl egentligen inget spännande, förutom att vi satt i duschen och drack öl en stund. Det var ju lite udda och roligt. Väldigt roligt var det att träffa dem åtminstone, det var ju ett tag sen. Men de var preciis som vanligt. Fast Jonas var nästan snällare. Konstigt.

No one is telling me the speed that I should be traveling in

2009-02-14 kl. 18:20:49

Nu är jag hemma i Dalarna, har precis ätit spagetti och köttfärssås! Såå gott. Inget jag får hemma hos mormor direkt. I övrigt har jag inte gjort så mycket mer idag, förutom att åka tåg då.

Fredags kvällen tillbringade jag tillsammans med Per, Mattias, Sofia, Kim, Hugo och Manne. Började med tacos hemma hos Sofia, lite sådär måste jag erkänna. Men det blev roligare. Bio, The Wrestler, mycket bra film alltså. Efter det gick vi till Gbgs nation och spelade TP då jag och Per på något underligt sätt lyckades vinna. Efter det såg vi klart på Slumdog Millionaire och soov.

Mando på Medis och äventyr i Norrtälje

2009-02-12 kl. 20:29:40

I onsdags var jag först och hämtade upp biljetterna och hälsade på Sofia på jobbet. Efter det mötte jag upp Linn på stationen och så drog vi hem till mormor och käkade. Sedan åkte vi tillbaka till stan igen. Drog till Medis och drack öl. När jag beställt öl + drink vid lilla baren frågade tv-nissen helt plötsligt vad jag hette. Så "pratade" han med mig resten av kvällen. "Förstår ni Martina?", "Nejmen Martina, nu stannar vi kvar här ute eller hur" och "Oj nu börjar ölen ta slut, dags att köpa en ny." Det var lite roligt. Hela kvällen var rolig. Mando var ju riktigt bra live. Kanonkul. Och mormor såg oss på tv. Hihi.




Idag har jag och Linn varit i Norrtälje och kikat på hennes gamla hus mm. Mysigt, men det tog ju sin lills stund att ta sig dit. Jisses. Men det var det värt. Vi fick ju en god varm macka tillslut. Efter en stunds vandrande i kylan...

Is anybody out there?

2009-02-10 kl. 14:03:01

I wanna know the way you're feeling
I wanna heal your deepest scars

No one is harder on me than myself

2009-02-09 kl. 11:30:11

If you could see me now - Cecelia Ahern

2009-02-07 kl. 14:39:45

When you drop a glass or a plate to the ground it makes a loud crashing sound. When a window shatters, a table leg breaks, or a picture falls of the wall, it makes a noise. But as for your heart, when that breaks, it's completely silent. You would think as it's so important it would make the loudest noise in the whole world or even have some sort of ceremonious sound like the gong of a cymbal or the ringing of a bell. But it's silent and you almost wish there was a noise to distract you from the pain.

If there is a noise, it's internal. It screams and no one can hear it but you. It screams so loudly your ears ring and your head aches. It thrashes around in your chest like a great white caught in the sea, it roars like a mother bear whose cub has been taken. That's what it looks like and that's what it sounds like, a thrashing, panicking, trapped, great big beast, roaring like a prisoner to its own emotions. But that's the thing about love; no one is untouchable. It's as wild as that, as raw as an open flesh wound exposed to salty sea water, but when it acctually breaks, it's silent, you're just screaming on the inside and no one can hear it.

Let me see that beautiful smile of yours

2009-02-07 kl. 14:11:24

Igår såg jag på Skavlan med mormor istället för att dricka öl med Malin. Bara för att hon är så seg. Men det var ett mycket bra program! Lars Winnerbäck är ju såå söt, jag är lite kär i honom just nu. Och så var Gustav Skarsgård med, som ska vara med i en film om 7 fångar som flyr från Gulag. Det tyckte jag lät fruktansvärt intressant så den ska jag komma ihåg och se i framtiden! Dessutom har jag lärt mig att de flesta förhållanden tar slut efter två år om man inte skaffar barn eller hund. Alltså, det ligger i våran natur att se oss om efter andra efter så lång tid eller något åt det hållet. Interesting!

Hoobastanks nya skiva kostar 209 kr på cdon. WTF liksom, tror de att jag är gjord av pengar?

Jag kommer sakna mina barn!

2009-02-06 kl. 17:57:54

Idag var, vad jag vet, min sista dag på dagiset. Och det känns sorgligt, jag kommer sakna det. Barnen är ju så söta, ärliga och lättroade.
   De två senaste nätterna har jag bott på Lidingö hemma hos min moster. Har vart skönt med nära till jobbet och få äta god mat. Och få leka lite med hunden. Jag saknar min lilla vovve där hemma! Jag saknar iofs alla där hemma. Men jag åker hem om en vecka. Wiiie!
   I övrigt händer det inte mycket, ikväll kanske jag ska träffa frugan, imorgon Sofia, söndag Annie. Sen är det återigen en ny vecka. Tiden går så fort. Sanslöst!

I'm falling in love with your favorite song and I'm gonna sing it all night long

2009-02-03 kl. 21:46:38

When I think about him I get a goofy smile on my face and it really bugs me.

I don't know what it is that makes me love you so

2009-02-01 kl. 11:06:19

Sov till halv 11 igår. Det var helt underbart, länge sen jag fick sova så länge. Lugn frukost och sedan bar det av till Åkermyntan för att inhandla lite mat. När vi kom hem igen bakade jag bröd. Sen ringde Malin och berättade att hon kommer ner på måndag. Och jag ska köpa biljett till henne. Dessutom bokat jag biljetter till Volbeat. Niiiice!

Pappa kom och hämtade upp mig vid tre och så bar det av hem till Annie där vi åt chockladkaka och drack en balja kaffe tillsammans med Linn, Jonas och Anna och Britt. Jo, och Annie såklart. Jag trodde att vi syskon skulle gå ut och äta med pappa, men de andra två hade andra mer spännande planer, så det blev bara han och jag. Vi åkte till Slussen och åt på Patrick´s bar (pasta med skaldjur) och jag fick Carlsberg. Halleluljah! Efter det gick vi på bio, Benjamin Buttons otroliga liv. En bra, men alldeles för lång film!

-MisterMartina-
21 år. Dublin.
Gillar:Munkar, musik, människor, resor.
Gillar inte: Lögner, vatten.