Keep your promises and be honest

2009-12-31 kl. 10:25:11

Juldagen var rolig med V som dansade som en latinamerikan, F som var full och söt, O med världens finaste leende och P som faktiskt kunde mitt namn. Annars har det vart lite kaos på jobbet men Markus och jag är duktiga och kämpar på.

I lördags träffade jag P som är som han brukar igen, vilken total lycka! Sen drog dom stora pojkarna med mig till Leksand på lite. Kalas hos Pelle. Mysigt till och från.

Söndag var mysigaste kvällen på länge och precis vad jag behövde. I måndags däckade jag efter jobbet.

I förrgår blev det tårta hos Klintberg och sedan en sväng till baren, där det var packat med folk men jag frös som ett svin ändå. Pojkarna var roliga och A lyste upp som ett litet barn på julafton när han såg mig.

Igår lärde han sig hur en telefon fungerar. Bättre sent än aldrig eller hur var det?  Kvällen spenderades med de stora pojkarna med lite baileys och en (förhoppningsvis) oseriös förfrågan om fyrkant.

Do you remember you at all?

2009-12-22 kl. 17:14:16

Så. Jaha, vad ska man säga. Third times' the charm?
Hihii, M's morbror tycker jag är söt.

När snön ligger vit över taken

2009-12-17 kl. 21:13:42

Sweep me off my feet. Now.


Imorgon börjar jag kl. 5. Yeey.

En tradition är en tradition

2009-12-12 kl. 18:04:35

Helt jävla sjukt samtidigt som det inte är det minsta konstigt alls

2009-12-07 kl. 19:36:17

Jaha. Det är väl bara att tacka och ta emot antar jag.

I'm going to live fast and I'm going to die old

2009-12-06 kl. 15:55:09

Startade med middag hos Gittan och Tomas med mormor, de bjöd på rackletter och rött vin. Kikade en stund på Skavlan innan vi slocknade. Frukost tidigt på morgonen och därefter hem till frugan för en promenad och lite slöande. Sen bar det av in till stan där vi åt munkar, hon köpte första julklappen och avslutade med kaffe.

Jag gick hem till Gamla stan och hämtade upp pappa. Bjöd honom på en något (läs mycket) sen födelsedagsmiddag på Paganini. Mysigt till tusen och en kaffe på medis innan jag träffade Annie på Göta Källare.
Bästa konserten ever. Bandet stannade kvar och vi gick fram och sa hej till Mr. T. Annie pratade och jag stod och log som ett fån. Snackade även lite med trummisen och hälsade på de andra. Tiiihi. Måttligt glad jo jag tackar. Sen blev vi bjudna på drinkar och uppraggade av diverse killar.

I told them to stop, but then I joined in

2009-12-03 kl. 19:16:20

Eftersom att ingen läser min musikblogg och dethär är den mest meningsfulla texten jag någonsin hört så laddar jag upp den här.


(imorgon blir det Tjockis igen)

Back home for a few days

2009-12-01 kl. 19:01:01

Jaha, hektisk vecka eller vad ska vi säga fröken V?
Vi har sprungit runt på stan och shoppat julklappar, ätit födelsedagsmiddag med storasyster, dragit runt i Gamla Stan mitt i natten. Skakat loss på Hötorget m. frugan, ätit middag med släkten, spenderat en natt hos mormor. Träffat varsin söt kompis och såklart sett Paramore. Hela meningen med resan liksom.

Total katastrof med att få tag i biljett hem till mig imorse dock. Bajs SJ. Men efter en springtur lyckades vi ta oss hem tillslut. Nu har jag jobbat hela dagen och är ganska slut i kroppen om man säger så. På fredag ska jag tillbaka. The boring days are long gone!
-MisterMartina-
21 år. Dublin.
Gillar:Munkar, musik, människor, resor.
Gillar inte: Lögner, vatten.