Tisdagen den 30 december kl. 13:27

2008-12-30 kl. 13:25:35

Idag har jag vart duktig och städat hemma hos Mats, då fick jag 500 kr. En timlön på 500 kr hade ju inte vart helt fel. Då hade jag vart glad. Mycket glad. Menmen, man kan ju inte få allt man vill ha.

I övrigt har jag inte gjort så mkt. Fixat ett par tröjor, ska snart dammsuga, sen ska jag se på How I Met Your Mother, jag är kind of beroende. Men den är så bra!!
Igår lekte jag med Per, vi såg på en skräckis med Johan, fast inte ens jag tyckte den var läskig. Haha och innan den såg vi på en kinesisk "skräckis" om en dam som åt foster för att se yngre ut. Helt normalt. Eller?

Och idag var Malin och jag i tidningen. På förstasidan och sedan en helsida. Är inte det lite roligt så säg! Jag ska klippa ut artikeln och ge den till henne så att hon kan rama in den. Hehe.

Catch me if you can

2008-12-29 kl. 19:29:17

Dagen har jag spenderat tillsammans med min fru. Väldigt trevligt, så länge sedan jag såg henne. Och jag tycker om henne, vi tänkter så lika. Även om vi är lite olika ibland. Vi var ute på promenad med Wilma och nu ska vi få vara med i tidningen, hemskt spännande! Bortsett från det har jag lagat lasange och så har vi sett på Sex and the city.

Nu är jag nyss hemkommen och mitt kök är invarderat av min lillasysters 49 kompisar. Okej, kanske inte 49, men det känns lite så. Bajs. Och jag ska jobba på lördag. Mysigt.

Juldagen

2008-12-26 kl. 15:02:42

Första halvan av juldagen spenderade jag hemma hos Per, softade lite och snackade lite skit med hans bror, om Linda och sånt. Haha. Kanonkul. Sen åkte dom iväg till sitt och jag till mitt. Vilket innebar Linns hus, bytte om, drack lite cider och åkte till S2 halv nio. Såg Sugarplum Fairy, gick in. Allt var lite halv tråkigt, musiken sög extremt. Men vi dansade lite ändå. Duktigt av mig att dansa typ nykter tycker jag. Sen åkte vi hem kl. 1.


Idag har jag vart på mellandagsrea med Sara, träffade Sofia och syskon en sväng. Myspys. Sen åkte Sara och jag till Insjön efter att vi köpt chokladsås och glass. Uppenbarligen har Pelle talat om för folk att han satt på Sara. Då höll jag på att trilla av stolen. Eller, jag hade gjort det om jag hade suttit ner. Ibland undrar jag vad det är för fel på folk. Nej, inte ibland, i princip jämt. Ärligt. Kära nån!

Home sweet home (eller något i den stilen)

2008-12-24 kl. 00:04:44

Provjobbade igår, gick väl sådär. Eller det gick väl bra, men jag vet inte om jag vill ha det. Jag vill gärna vara ledig två dagar i rad så att jag kan åka någonstans någongång ibland. Är ju alltid trevligt! På kvällen träffade jag Annie, vi softade och såg på tv. Hon och Robin har förlovat sig (och jag har inte ens skrivit med hans namn på julklappen - pinsamt), och i höst åker de nog till Kina i ett år.

Idag har jag gjort klart mammas julklapp och åkt hem. Och gissa vem som åkte tåg med mig om inte en av Norén bröderna. Så jävla roligt. När jag kommit hem kom Per förbi med en julklapp och jag har ingen aning om vad det är. Inte den minsta. Och absolut inte Baileys.

Häromdagen fick jag ett God Jul-sms från Josephine och då blev jag alldeles jätteglad. Och uppenbarligen är jag bra på att kramas. Enligt Henke iaf, den kom lite oväntat. Dock saknar jag min fru. Ska ringa henne imorgon. På JULAFTON!

BirgerJarl

2008-12-20 kl. 19:25:47

Sitter hemma i Hässelby, har spenderat fredagen och natten i Uppsala, lite fest och sånt. Allmänt typ bajs. Ibland undrar jag vad det är för fel på mig. Men jag har en ganska bra teori till iaf en del.

Idag har mormor och jag köpt en julgran, ätit god middag och snart ska jag göra efterrätt. Imorgon ska jag leka med Sofia och på måndag ska jag provjobba kl 06.15. Och på tisdag åker jag HEM!

En speciell dröm

2008-12-16 kl. 22:01:42

I natt drömde jag att jag rusade genom Leksand och sprang över ett övergångsställe, då blev jag påkörd av en polisbil. Så skriver de ut böter till mig på en ostskiva.

I miss you

2008-12-15 kl. 21:17:58

Var hemma i Dalarna en sväng idag, helt onödigt. Åkte hem för att gå till vårdscentralen, men då var min läkare sjuk. Sen ringde det en man som tyckte jag skulle komma på jobbintervju imorgon så jag åkte ner igen. Dyrt så nu är jag ännu mer pank. Kulijuli.

Well, wish me luck!

Stockholm, Sugarplum Fairy och släktmiddag

2008-12-14 kl. 22:29:22

Sofia och jag var ute igår. K2 hette stället, helt okej, men det krävs ju oftast mer än okej för att jag ska vara nöjd. Drack vin för en gångs skull. Dessutom köpte jag en klänning. Pank. Sen sprit och sånt. Pank. Och nu var jag tvungen att köpa en sista-minuten hem istället för tradera. Pank. Så nu ska jag inte köpa något mer. Alls. Förutom det sista till mammas julklapp. Tyvärr ville Malin åka till sthlm nästa vecka. Jag är körd. Men det är bara 10 dagar kvar tills jag får lön. Thank God. Dessvärre ska jag ju inte jobba i helgen så tjaa..

Träffade en söt kille på väg hem från tvärbanan. Hihi. Jag hatar mitt liv idag.

Tell me I'm an angel

2008-12-10 kl. 23:30:38

Mina planer för dagen var: slappa, promenad och göra müsli. Gick det bra? Nej, för vid ett övertalar Victor mig att hälsa på honom för han är hemma och har tråkigt. Helt oväntat. Men ganska trevligt. Dock blev han lite konstig på slutet. Eller så inbillade jag mig bara. Vem vet.

Imorgon åker jag till Stockholm en sväng. Förhoppningsvis följer min fru med mig. Fingers crossed.

You don't really wanna know

2008-12-10 kl. 01:52:05

Ibland vill jag bara bajsa på folk. Typ Gustav. Kan han inte bara försvinna. Istället för att göra henne ledsen. Jag är inge bra på folk som är ledsna. Jag vill att hon ska vara glad och skratta och må bra som hon verkade göra idag. Det var mysigt.

Idag har jag fått en ansiktsbehandling av Martina (inte jag). Söt tjej. Sen har jag handlat lite julklappar, träffat min söta syster i några minuter och köpt ett par svara byxor och lite trosor till mig.

Imorgon blir en bra dag. För det har jag bestämt. I övrigt är det redan imorgon nu. Och det började med att jag pratade med Mirjam och hon är så söööt! Peace (or whatever all the cool kids say)

Inspired by dexter

2008-12-08 kl. 16:26:11

Hello, my name is Martina and I'm not an addict. Yet.
I have this need inside of me that's just waiting to get out. It's like I have this dark, evil little monster inside of me and I'm not sure that I can control it any longer. I'm not sure that I want to control it any more. What if I just let it all out. It can't be worse than it is right now.

It's music that makes the world spin

2008-12-06 kl. 17:39:09

Music is my one and only drug. Nothing makes me feel like a great song does.
It's amazing how the tunes of a song can send you back to another time and make you feel like you felt then. Or when you hear a song and feelings are bubbling up inside of you and you have no idea why. One secong you were perfectly happy and the other you just want to disappear from earth.

Like when I hear songs from Avril Lavignes album Under my skin. The songs I listened to when my two best friends were in England for 3 weeks without me and I thought that they'd forget all about me. How I cried to those songs. Or Savage Garden that I listened to way back when I stayed up late at night to talk to Adam and Emil. Those songs give me another feeling though, I'm not sure which, but I think it's hope.

Music makes me happy when I'm down and music gives me power when I feel helpless.

Sometimes my friends are amusing

2008-12-05 kl. 23:52:54

Socialen-man: Hur ofta dricker du?
Tjej ~19 år: Ungefär varje helg.
Soc: Tar du andra droger?
Tjej: Eh neej
Soc: Spelar du?
Tjej: Ja, vi brukar spela lite pictionary....

Tittandes på Beck filmen Hämndens pris
Mamman: Det här ser ju lite ut som Malexander..
Son ~13 år: Nej.. Nej det är han, vad-heter-han.. Gunvald Larsson!

I hate it when you go

2008-12-05 kl. 17:27:36

I didn't talk to a single person today, I thought; why should I ruin their fucking x-mas

2008-12-04 kl. 23:47:30

Idag har jag varit social och träffat folk. Började med Malin, blev en sväng på Kupolen. Några julklappar till inhandlade + lite söta saker till mig. Sen träffade jag Sara i Leksand och vi drog runt lite, jag köpte glas, sen delade vi på en pizza på Amore. Då blev vi mätta som svin.

Kvällen tillbringade jag hemma hos M. Berggren. Han fyllde år och blev gammal. Det var mer folk där också. Joakim, Christoffer, Kjerstin och Sofia. Sofia är bortskämd och pratade non-stop. Roligt ett tag, men jobbigt i längden. Kjerstin var mest bara söt. Och pojkarna ska till Kupolen imorgon, funderar på att följa med men jag vet inte om jag orkar. Verkar som att de ska träffa Sofia. Palla. Nej vi får se hur det blir med det. Ps. Jag vill prata med dig!

Gotta get a hold of myself

2008-12-02 kl. 22:12:01

Spenderade natten hos Matilda. Det var mycket mysigt, jag lagade mat och för ovanligthetens skull var det någon som åt. Vi såg på film också, Förortsungar och Füherns elit, mycket bra filmer båda två. Härligt att se bra filmer ibland.

Var en sväng hos Lars idag och hittade några gamla skolkataloger från när folk i min ålder var små. Riktigt små. Så små att de gick i förskolan. Och det roligaste var att jag kände igen precis allihopa. Så jävla gulligt!

I övrigt händer det inte mycket alls, imorgon ska jag jobba och Vendela fyller myndig. Sen ska jag hinna träffa Joakim och Sara och Malin. Innan helgen. För jag ska jobba hela helgen. Och hinna träffa både Per och Sofia nu när dom är hemma. Underbart.
-MisterMartina-
21 år. Dublin.
Gillar:Munkar, musik, människor, resor.
Gillar inte: Lögner, vatten.