Jag klarar mig aldrig ensam

2008-04-26 kl. 15:52:59

Hur i hela helvetet ska jag kunna överleva utan alla mina kompisar? Jag förstår verkligen inte hur det ska gå till och just nu är jag livrädd!

-- Stones taught me to fly
Love, it taught me to lie
Life, it taught me to die
So it's not hard to fall
When you float like a cannonball --
-Damien Rice

You're dancing like a beautiful dance whore

2008-04-24 kl. 17:49:11

Idag mår jag bra!

image3

Bröstvårtestånd

2008-04-22 kl. 23:33:09

Jag undrar bara
Vad är det för folk jag umgås med?

Jag fick ju inte allt jag ville, jag fick ju bara ligga med honom

2008-04-21 kl. 19:19:15

Dagen började med matlagning, oxfilé och mango, ganska gott faktiskt, men jag var för en gångs skull inte hungrig. Kan ha berott på att jag var så nervös inför mitt svenska tal som jag skulle hålla. Men sedan fick jag positiva kommentarer för mitt smarta val av bild och infallsvinkel och då kändes det betydligt bättre! Jag var dock fortfarande nervös så att jag trodde jag skulle spy precis innan jag gick upp, men när jag väl stod där så kändes det faktiskt ganska bra, och det var en härlig känsla. Och det såg ut som om folk tog åt sig av vad jag sa och blev berörda, det hoppas jag verkligen. Hellre det än ett högt betyg.
   Sen marknadsföring, men det sög ju typ som vanligt. Sen lekte jag med Sofia i ett par timmar och det var riktigt roligt, känns som om att det är mycket lättare att prata med henne nu!
   Möte på Siljan med Gordon... Och som sagt var, jag måste lära mig att sälja in mig själv!


Big news!
Jag vet inte vad jag ska säga och jag vet inte vad jag ska göra.

Kaos i Borlänge

2008-04-19 kl. 20:34:52

Fest i Borlänge igår för att fira min fru som nu är 19 år=D Började med förfest i mkfjd som var roligt, sen bar det av till Rock House. Elin och Malin fick inte komma in först för vakten tyckte att de var för fulla, så jag var inne själv, träffade en snygg och trevlig tjej på toaletten. Sen när alla kommit och lite senare på kvällen så var det någon utlänning som, om jag har hört rätt, sa att i hans land så hororna ut som Malin typ. eller att i hans land använde man de som såg ut som henne som horor. Och det tolkade ju självklart killarna som om att han sa att Malin var en hora. Så de var ju lagomt sura resten av kvällen, planerade att slå ner honom så fort kvällen var slut.
   Så kommer vi ut, ser Andreas stå och mucka med denna killen. Kim går och drar bort Andreas, och jag tror att han löste det. Men då börjar dom bråka igen och Andreas blir tydligen pistolhotad, vilket leder till att Elin blir alldeles tokig, tror någon kallade henne hora också. Så Elin var tokig, Andreas var i chock och Malin var helt förtvivlad för hon tyckte att allt var hennes fel. Och nu skulle vi på något sätt försöka få dessa tre till bilen så att vi kunde åka hem. Det gick ju bra, eller inte. Malin och Elin kämpade emot som fan, krävdes nästan två killar bara för att få dem att stå still, komma framåt var ju bara att drömma om. Sen kom farbror polisen och stod och tittade på tjejerna ett tag, kom sedan fram och pratade med oss. Vi sa att vi försökte få med dom hem och polisen gick igen. Det var så himla nära att de åkte med in! Sen försökte Robin, Andreas och Jens, tror jag, dra med Elin till bilen, Malin sa att hon gick dit Elin gick, ja då kommer det fram en tant.. Eller kvinna heter det väl, och sa släpp henne, jamen släpp henne då, hon trodde väl att de tänkte våldta Elin eller något med tanke på hur mycket hon skrek.
   Efter många om och men lyckades vi iallafall ta oss till bilen. Alla kom in, Elin och Malin var helt förstödra, Andreas var fortfarande i chock och ville bara prata om det som hade hänt. Marcus var så trött och glad att alla överhuvudtaget var med och vid liv att han också började gråta. Sen blev Malin glad iallafall, och vi började sjunga lite, vilket lättade upp stämmningen en aning. Sen var vi äntligen hemma och klockan var tre. Jag var helt klarvaken, men inte det minsta full längre. Herre jesus vilket kaos säger jag bara.

Hej jag heter Martina och jag är en idiot

2008-04-16 kl. 18:50:27

Scors säger jag bara, jävligt bra jobbat!!
Mikael hatar mig och Malin är också sur för att jag inte leker med henne idag när det är hennes födelsedag. Idag är jag så besviken, besviken på de flesta, typ mig själv.
Och så har vi kommit fram till att jag inte är bra på att marknadsföra mig själv, och det är ju väldigt sant må jag säga, men jag försökte i alla fall vara ärlig, lite sent. Men bättre än inget kan man ju hoppas på iaf. Men vad vet jag, allting känns så meningslöst just nu. Jag orkar fan inte bry mig om något alls, varför skulle jag? Det är ju ingen annan som bryr sig.

Jag vill bara ha dig och sommar!

2008-04-14 kl. 12:44:44

I don't want you

To give it all up

And leave your own life collecting dust

And I don't want you to feel sorry for me

You never gave us a chance to be


And I don't need you

To be by my side

To tell me that everything's alright

I just wanted you

To tell me the truth

You know I'd do that for you


So why are you running away?

Why are you running away?


I did enough

To show you that I

Was willing to give and sacrifice

And I was the one who was lifting you up

When you thought your life had, had enough

And when I get close

You turn away

There's nothing that I can do or say

So now I need you

To tell me the truth

You know I'd do that for you


So why are you running away?

Why are you running away?


Is it me? Is it you?

Nothing that

I can do

To make you change your mind....
Mamma jag vet inte vad han tänker säga, man blir ju alldeles nervös!

Gissa om jag blev sugen!

2008-04-13 kl. 17:23:07

På att skaffa en tatuering när min fru gjorde det! Men jag vet inte riktigt, jag har så svårt att bestämma mig, beslutsångest på riktigt. Tror nog att jag ska skjuta upp det ett tag till. Nu ska jag satsa på 
1. ny telefon
2. bal + studenten
3. Körkort
4. Spanien
Så vi kan ju hoppas på att det blir bra, ska få tillbaka lite på skatten iaf, det hjälper nog lite fint.


4 månader

2008-04-13 kl. 14:39:19

What do I have to do to get inside of you?

Idag har jag och Malin varit förlovade i 4 månader, ganska imponerande om jag får säga det själv, men det blir inget firande. Man får överleva ändå, det blir ju trots allt tårta på onsdag, och fest på fredag.
-MisterMartina-
21 år. Dublin.
Gillar:Munkar, musik, människor, resor.
Gillar inte: Lögner, vatten.